Κουστένης: «Ανοιχτό παιχνίδι για όλα τα αποτελέσματα»

Ακόμα μία πρόκληση έχει μπροστά του ο Αρκαδικός καθώς αντιμετωπίζει στην Αγιά τον Ερμή με στόχο την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα. Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή αναμέτρηση (29/10), σχολιάζοντας παράλληλα το γεγονός πως η ομάδα του θα παραταχθεί πλήρης για πρώτη φορά φέτος. 

Για τον αγώνα που ακολουθεί και το γεγονός πως ο Αρκαδικός θα παραταχθεί για πρώτη φορά πλήρης: «Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα παραταχθεί με όλο της το έμψυχο δυναμικό και με πλήρες ρόστερ. Αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία τόσο για τον αγώνα με τον Ερμή Αγιάς όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η παρουσία των Κούτρα και Σίνη θα μας δώσουν επιπλέον βάθος και περισσότερες λύσεις αναφορικά με την ροή του αγώνα».

Για την θέληση του Αρκαδικού για την πρώτη νίκη: «Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Παίζουμε στην έδρα της Αγιάς και σεβόμαστε τον αντίπαλο εμείς όμως πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το διπλό. Τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά καλά μέσα στην εβδομάδα όντας η πρώτη φορά που είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε και να προπονηθούμε όλοι μαζί. Θεωρώ ότι είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι για όλα τα αποτελέσματα, ένα παιχνίδι ντέρμπι που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε τέτοιες καταστάσεις τον αγώνα τον παίρνει αυτός που τον θέλει πιο πολύ».