Κουστένης: «Στόχος η νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο»

Την ΑΕΛ υποδέχεται στο πρώτο εντός της χρονιάς ο Αρκαδικός και ο Τζίμης Κουστένης μίλησε εν όψει της σαββατιάτικης (14/10) αναμέτρησης στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, αναφέροντας:

Για την αγώνα με την ΑΕ Λάρισα: ”Για εμάς στόχος είναι η νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε πόσο δε μάλλον όταν παίζουμε στο γήπεδο μας, στο σπίτι μας και μέσα στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό μας και εμείς με τη σειρά μας να τον ανταμείψουμε με την πρώτη νίκη της σεζόν, να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι και να χαρεί για την απόδοση της ομάδας μας.

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: ”Σίγουρα όσο περνά ο χρόνος θα βελτιωνόμαστε και αυτό είναι κάτι που δουλεύει υπέρ μας. Θεωρώ ότι εμείς βρισκόμαστε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και δεν προβάλουμε καμία δικαιολογία και κανένα άλλοθι ότι ξεκινήσαμε αργά. Τα έχουμε ξεχάσει αυτά και μαζί με τα παιδιά είπαμε ότι έχουμε μπει στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και το Σάββατο καλούμαστε να κάνουμε το δεύτερο βήμα αυτού του μαραθωνίου. Παρά τις κάποιες απουσίες που είχαμε στις προπονήσεις λόγω κάποιων μικροτραυματισμών θα δώσουν το 100% για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να φθάσει στην πρώτη νίκη της χρονιάς η οποία θα είναι και μια νίκη όχι μόνο γοήτρου αλλά και ουσίας μιας γνωρίζουμε ότι με την ΑΕ Λάρισα οι στόχοι μας είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι”.

Για τα συναισθήματα του που θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Αρκαδικού σε παιχνίδι στην Τρίπολη: ”Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που έχω αναλάβει την ομάδα του Αρκαδικού. Για μένα είναι ένα όμορφο συναίσθημα, είναι ένα flash back αναμνήσεων από τα παιδικά μου χρόνια και πραγματικά νιώθω πολύ υπερήφανος που μου δίνεται η δυνατότητα να κοουτσάρω την ομάδα μας μπροστά στο κοινό της Τρίπολης, στην ιδιαίτερη μου πατρίδα. Θέλω και εγώ από την μεριά μου να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι ξεκάθαροι από την αρχή με τη διοίκηση και τον πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Σμυρνιώτη που είναι η γρήγορη παραμονή της ομάδας και στη συνέχεια να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.