Κουτίνας: «Εχουμε το πλεονέκτημα»

koutinasΜετά τη πετυχημένη εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η ομάδα αλλά και το πλάνο της Διοικούσας Επιτροπής, η ΑΕΛ πλέον, έχει στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει τελικά στις 17:30 μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να έχει για μία ακόμη αγωνιστική όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου αγώνα.
«Δεν μας ξεγελά το ότι οι Τιτάνες έχουν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα» σχολιάζει σχετικά με το αυριανό παιχνίδι ο παίκτης της ομάδας μας, Σάκης Κουτίνας, για να συμπληρώσει: «Πρόκειται για ένα σύνολο που έχει έμπειρους παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να πάρουν το παιχνίδι στην πλάτη τους και να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλο, τόσο από την περιφέρεια όσο και μέσα στη ρακέτα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της καλής ψυχολογίας από τις συνεχόμενες νίκες, αλλά αν δεν προσέξουμε αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Βασικός υποστηρικτής μας βέβαια δεν είναι άλλος από τον κόσμο μας, και με τη βοήθειά του για μία ακόμη φορά μπορούμε να βγούμε νικητές από ένα ακόμη παιχνίδι».