Κουταλιανός: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά»

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο νέος προπονητής του Εθνικού, Μιχάλης Κουταλιανός.
Ο κόουτς συνοδευόμενος από την διοίκηση του τμήματος, γνώρισε τους παίχτες και το επιτελείο της ομάδας, και ξεκίνησε τη δουλειά για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ψυχικό.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Πειραιά, δήλωσε: «Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα, που πρωταγωνιστεί σταθερά στο ελληνικό μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι όπως περισσότερο χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα, που είναι οικογένεια και αποπνέει υγεία. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε να δώσω υποσχέσεις. Όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο.

Ο Εθνικός είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις. Η συνταγή της επιτυχίας περιλαμβάνει τρία στοιχεία: Δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Από την πλευρά της διοίκησης του ΕΘΝΙΚΟΥ, στην παρουσίαση του προπονητή στους παίκτες, τονίστηκαν τα εξής:

«Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε στην ομάδα τον κ. Μιχάλη Κουταλιανό. Το ήθος και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του, που είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας, εγγυώνται την επιτυχία του. Για την προπονητική του αξία, δεν χρειάζεται η παραμικρή αναφορά. Η διοίκηση θα στηρίξει τον προπονητή σε όλες του τις επιλογές, δεδομένου ότι είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ομάδα, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Γιατί ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι πάνω από πρόσωπα. Είναι η ιστορία του, το παρόν και το μέλλον και αυτό οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι, χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση, η οποία όταν υπάρχει, αποβάλλεται άμεσα».

Ακόμη η διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ανακοινώνει την ανάληψη από την κα. Μυρτώ Τσιτσιού, της θέσης της υπεύθυνης Τύπου του τμήματος Μπάσκετ.
Η κα. Τσιτσιού, είναι γνωστή δημοσιογράφος στον χώρο του Μπάσκετ, με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στο Eurohoops ενώ έχει σπουδές Επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο της Αθήνας.