Κουφός: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Η ήττα από το Λαύριο έστειλε το Ρέθυμνο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί οι Κρητικοί να πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, όμως, σύμφωνα με τον προπονητή του ΑΓΟΡ, Στέργιο Κουφό, με την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στο τέλος αδικούν τους εαυτούς τους. Παράλληλα, ο κόουτς των Κρητικών αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος τονίζοντας πως πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

«Παλέψαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι, που στην αρχή φάνηκε ότι θα το χάναμε εύκολα, από την δική μας παρουσία και πάλι. Είναι κρίμα πάντως, για την εμφάνιση μας γιατί στο τέλος η νίκη χάθηκε ουσιαστικά στις βολές. Μας μένει ένα πολύ μεγάλο γιατί, με την αδικία να είναι για τα παιδιά», δήλωσε ο τεχνικός του Ρεθύμνου και πρόσθεσε:

«Αποδείξαμε με την εμφάνιση μας στο Λαύριο, ότι της ομάδας της αρέσει να παίζει πιο δύσκολα παιχνίδια από ότι εύκολα. Όταν φτάνεις στην εικόνα της υπευθυνότητας, εκεί δεν έχουμε πάντα σταθερότητα. Όταν ο ΑΓΟΡ παίζει μπάσκετ, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες και σε όλες τις έδρες, με οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν η ομάδα θέλει να διεκδικήσει κάτι άλλο είναι στο χέρι της. Τα παιδιά με την εικόνα που είχαμε στο τέλος, αδικούν τον εαυτό τους…  Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, προχωράμε».

Τέλος, ο Στέργιος Κουφός αναφέρθηκε για τις πιθανότητες που έχει ο ΑΓΟΡ να γνωρίσει την άνοδο: «Το Λαύριο έχει πλέον το προβάδισμα, όπως θα το είχαμε εμείς αν κερδίζαμε σήμερα. Το πρόγραμμα του Λαυρίου είναι πιο εύκολο, αλλά δεν παίζει μπάσκετ το πρόγραμμα. Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και αν κάνουμε μόνο νίκες στα εναπομείναντα 12 παιχνίδια, εμείς θα ανέβουμε στην Α1».

Πηγή: Kretaworldbasket.gr