Κουφός: “Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό”

Η κατάκτηση της 6ης θέσης από τον Χολαργό μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρνει στα χείλη των στελεχών της ομάδας. Κάτι που επισημαίνει ο προπονητής του Χολαργού Στέργιος Κουφός, που είδε την ομάδα του να “σκαρφαλώνει” σταδιακά τον βαθμολογικό πίνακα της Α2, με αρκετή προσπάθεια και πολύ περισσότερη δουλειά. “Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό”, σχολίασε ο Έλληνας προπονητής για την πορεία της ομάδας του, μετά το τέλος του ματς με το Ηράκλειο.

“Όταν ανέλαβα αυτή την δύσκολη αποστολή, στον πάγκο του Χολαργού, η ομάδα βρισκόταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις 4 νίκες. Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με 17 και η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για την 6η θέση που κατακτήσαμε, με μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά. Νομίζω, ότι ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Χολαργιωτών δεν υπήρχε αυτή η κατάληξη”, τόνισε ο Κουφός, που αναφέρθηκε και στο Ηράκλειο.

“Τόσο η ομάδα μου όσο και το Ηράκλειο δεν είχαν το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον σ’ αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και το χάρηκαν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το Ηράκλειο να πετύχει τον στόχο του στα πλέι άουτ και να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Λόγω και του συγκεκριμένου γηπέδου (σ.σ. «Δύο Αοράκια»), θα είναι καλό για το μπάσκετ, το Ηράκλειο να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Εχω εισπράξει πολλή αγάπη στην Κρήτη κι αυτό δεν σβήνεται”.