Κούτρας: «Να δούμε τα λάθη μας»

koutrasΕνα κακό πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΓΣΛ ώστε να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα από τον Αίολο. Ο Θανάσης Μπουλιάκης μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι, σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτού, αναφέροντας: «Είχα πολλά χρόνια να δω ένα ματς να χάνεται στο πρώτο δεκάλεπτο. Δυστυχώς κάναμε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο, δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση. Παίζαμε με μια ομάδα που χρόνια προσπαθεί να κάνει κάτι καλό στο μπάσκετ, έχοντας δώσει πολλά χρήματα και λειτουργώντας πάρα πολύ καλά και φυσικά εμείς το πληρώσαμε κάνοντας ένα πολύ κακό επί μέρους σκορ στην πρώτη περίοδο, με το 5-32. Δυστυχώς το ματς χάθηκε εκεί, τα επόμενα 30 λεπτά ήταν διαδικαστικά από θέμα ψυχολογίας κυρίως και φυσιολογικά ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, το να είσαι άστοχος συμβαίνει, έτυχε ξανά και τυχαίνει σε όλες τις ομάδες, το να μην παλεύεις όμως δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Πρέπει να κοιτάξουμε πολύ βαθιά για το τι φταίει σε αυτή την ομάδα για να συνεχίσουμε να παλεύουμε το κάθε ματς.

Θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί δεν πειράζει τόσο το αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος που αυτό ήρθε, οπότε θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο θέμα ψυχολογίας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο Κρίστιαν Κούτρας δήλωσε: «Δεν έχω λέξεις για αυτό που έγινε σήμερα, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε το κάθε ματς. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν τραγικό, σκοράραμε μόλις 5 πόντους και δεν έχω πολλά να πω τώρα για αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αυτά συμβαίνουν…».