Κράτησε Γιαουρτόγλου ο Πανερυθραϊκός

giaourtoglouΑνανεώσεων συνέχεια για τον Πανερυθραϊκό, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή κράτησε και τον Λουκά Γιαουρτόγλου. Ο 31χρονος γκαρντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν έχοντας  10,4 πόντους και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραΐκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Λουκά Γιαουρτόγλου.

Ο 30 χρονος γκάρντ της ομάδας μας, σε μια γεμάτη και άκρως επιτυχημένη προσωπική σεζόν, κατάφερε να γίνει το μήλον της έριδος για αρκετούς Συλλόγους. Ομάδες τόσο της Β’ όσο και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, χτύπησαν την πόρτα του για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Ωστόσο, ο ίδιος μένοντας πιστός στην ομάδα στην οποία ξεχώρισε, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Στέλιος Καλαϊτζής» και στον Πανερυθραϊκό, και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. ΄Άλλωστε ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αποδείξει πως μέσα από τη σκληρή προπόνηση αλλά και τη δύναμη και τις αντοχές του μπορούν να επιτευχθούν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ευχόμαστε στον καλαθοσφαιριστή μας μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα.