Κράτησε και τον Μητσού ο ΓΣ Διαγόρας!

Η άνοδος στη Γ’ εθνική αυξάνει κατακόρυφα και τις ανάγκες για τον Διαγόρα Ρόδου, με τους ιθύνοντες ν’ αναζητούν τις ιδανικές λύσεις για να μπορεί η ομάδα να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Και μία από τις κινήσεις που κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση οι ιθύνοντες τον ροδίτικο σύλλογο είναι η διατήρηση στο ρόστερ της ομάδας και του Κώστα Μητσού.

Ο 24χρονος παίκτης ήταν ένα από τα… “εξάσφαιρα” της ομάδας την περασμένη περίοδο και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα επιθετικά συστήματα της νέας περιόδου. Διαθέτει, άλλωστε “εικόνες” από τη Γ’ εθνική, έχοντας αγωνιστεί στο “μαραθώνιο” με τους Αγ. Θεοδώρους Αρχαγγέλου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Μετά τον Χρήστο Καταβαίνη, το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την ανανέωση ενός άλλου Ροδίτη αθλητή στην ανδρική ομάδα. Πρόκειται για τον Κώστα Μητσού, η προσφορά του οποίου την περασμένη περίοδο ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ο Μητσού είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στη θέση του «γκαρντ». Παλαιότερα έπαιξε στον Ιβίσκο, στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου (Γ΄Εθνική) και στο Ροδίων Άθλησης. Ο Γ.Σ. Διαγόρας του εύχεται η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και να γνωρίσει νέες μεγάλες επιτυχίες”.