Κράτησε και τον Ντουζίδη ο Πανερυθραϊκός

Στη βάση του παρέμεινε ο Θανάσης Ντουζίδης. Ο 23χρονος φόργουορντ συμφώνησε με τον Πανερυθραϊκό και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, την τρίτη στη σειρά στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Τη σεζόν 2019-20 ο Ντουζίδης σημείωσε 101 πόντους σε 21 αγώνες (4,8 κατά μέσο όρο) στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής, βάζοντας κι αυτός το χεράκι του στην άνοδο του Πανερυθραϊκού στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Ντουζίδη, οποίος θα συνεχίσει να τιμά τη φανέλα της ομάδας μας για ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη σεζόν!

Στην πορεία πρωταθλητισμού του Πανερυθραϊκού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την Άνοδο στην Α2, ο Ντουζίδης αποτέλεσε μία απ’ τις χρησιμότερες μονάδες για τον κόουτς Χουχουλή, στα χέρια του οποίου ο 23χρονος διεθνής (με τις μικρές Εθνικές) φόργουορντ κάθε χρόνο παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, έχοντας πλέον αφομοιώσει πλήρως τη φιλοσοφία του Συλλόγου και όντας πια άξιος πρεσβευτής της.

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσής του με τον Πανερυθραϊκό για τρίτο διαδοχικό χρόνο, ο Θανάσης Ντουζίδης, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, τόνισε: «Όπως είχα πει και στην ολοκλήρωση της πρώτης μου σεζόν στην ομάδα πέρσι, αισθάνομαι τον Πανερυθραϊκό σαν δεύτερη οικογένεια μου και χαίρομαι πολύ που για ακόμα μια χρονιά ο κόουτς Χουχουλής μου δείχνει την εμπιστοσύνη του και θα συνεχίσω να είμαι ένα από τα “γρανάζια” του Πανερυθραϊκού. Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Τσικόπουλο και είμαι σίγουρος ότι η καινούργια σεζόν να μας βρει ξανά με χαμόγελα, συνεχίζοντας να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και στοχεύοντας πάντοτε στο καλύτερο!».