Με ταχείς ρυθμούς η ΦΕΑ συνεχίζει να δημιουργεί την ομάδα εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ετσι, ο σύλλογος προχώρησε σε ακόμα μία ανανέωση παίκτη, αυτή του Βασίλη Καραχάλιου, όντας ο πέμπτος αθλητής που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΦΕΑ. 

Η ανακοίνωση:

«Συνεχίζει και το “σκυλί του πολέμου”, ο Βασίλης Καραχάλιος στη ΦΕΑ

Οι συμπαίκτες του τον αποκαλούν ένα γνήσιο “σκυλί του πολέμου”. Σχεδόν λυσσασμένο… Με μια μόνιμη αγριάδα στο μάτι. Μια …τρελή φύση, που σε κάνει να τον λατρέψεις. Κι όχι άδικα!

Αυτό το “σκυλί”, με το περίσσιο θράσος και την αυτοπεποίθηση στην επίθεση θα παραμείνει στη ΦΕΑ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης Καραχάλιος, ο οποίος συνέβαλε στα μέγιστα την περυσινή σεζόν στην εκπληκτική πορεία της ομάδας στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κι έτσι το λατρεμένο “κοράκι”, όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά ο Αλέξης Καρατζάς, γίνεται ο πέμπτος παίκτης μετά τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, Λευτέρη Καραλευθέρη και Χάρη Λίτσο που θα φοράει την “κυανέρυθρη” φανέλα για τη σεζόν 2022-23.
Ο Καραχάλιος, που έγινε κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας την περυσινή σεζόν και κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από την πορεία του ΚΑΟ Μελισσιών, έχοντας μάλιστα πριν τρεις σεζόν και στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής 11,5 πόντους και 16 εύστοχα τρίποντα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των βορείων προαστίων, την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε ήταν ο 3ος σκόρερ της ΦΕΑ, καθώς στους 24 αγώνες που έπαιξε σημείωσε 335 πόντους, βρήκε 14 φορές στόχο έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ., ενώ στο παλμαρέ του είχε και αρκετά μαζεμένα ριμπάουντ, εντυπωσιακά κοψίματα και εξίσου καταπληκτικά καρφώματα!
Billy, καλή σεζόν με υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας!».