Τις κινήσεις του συνεχίζει ο Αργοναύτης για τη δημιουργία του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Ετσι, η ομάδα της Ραφήνας κράτησε άλλο ένα βασικό παίκτη του, τον Ορέστη Λίτσο, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Κρατάει τον βασικό κορμό

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Ορέστης Λίτσος θα συνεχίζει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια για 3η σεζόν.
Ο Ορέστης φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι του στον αργοναύτη και στη Ραφήνα και θα είναι και φέτος η αιχμή του δόρατος στην επίθεση του Γιώργου Γιαννακόπουλου.
Η περσινή χρονιά τον βρήκε στην πρώτη θέση των σκόρερ του 2ου ομίλου της Β εθνικής σε μια χρονιά που φαινόταν πως θα είναι από τις καλύτερες της καριέρας του πριν διακοπεί άδοξα από την πανδημία.
Ο ίδιος δήλωσε:
“Συνεχίζουμε σε αυτό που αφήσαμε στην αρχή του την περασμένη σεζόν… ελπίζω καταρχήν να είμαστε όλοι υγιείς και να μην υπάρξουν ξανά διακοπές σε αυτό που αγαπάμε… ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν θα προσπαθήσουμε προπονητικό επιτελείο και παίκτες να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Καλή σεζόν σε όλους”».