Κράτησε τον Μπαζίνα το Αγρίνιο, ευχαριστεί το Δήμο για τη στήριξή του…

Ο Περικλής Μπαζίνας θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Αγρινίου, με τον ΑΟΑ ν’ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 21 χρονο παίκτη. “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Περικλή Μπαζίνα.
Ο 21χρονος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “2” και “3” και αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο.
Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα μας, όμως ένας τραυματισμός στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα στα τέλη Απρίλη τον άφησε εκτός στα τελευταία παιχνίδια.
Του ευχόμαστε τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας”.

Αγρίνιο: “Συμπαίκτης” μας και τη νέα σεζόν ο Δήμος

Η συμβολή που παράσχει ο Δήμος Αγρινίου στην προσπάθεια της ομάδας για να σταθεί αξιοπρεπώς στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 είναι μεγάλη. Με τον ΑΟΑ ν’ αναγνωρίζει τη βοήθεια που έχει δεχθεί από τον Δήμο Αγρινίου και να θεωρεί δεδομένο ότι θα τον έχει “συμπαίκτη” και τη νέα περίοδο, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Στην ανοδική πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αγρινίου υπήρξε πάντα αρωγός στην προσπάθειά μας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου από την πρώτη στιγμή της εκλογής του είχε επισημάνει, πως στο κομμάτι του αθλητισμού μπορούν να γίνουν αλλαγές που θα βοηθήσουν σημαντικά τα σωματεία της πόλης μας.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου και συνολικά η Δημοτική Αρχή ήταν δίπλα μας και αυτό συνέβη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας τους ευχαριστεί για τη στήριξη και τη βοήθεια.

Ήδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βλέπουμε τις παρεμβάσεις που γίνονται στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”, με τις αλλαγές να κάνουν ακόμα καλύτερο το γήπεδο της πόλης μας και το γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και είμαστε σίγουροι πως και την επόμενη σεζόν θα είναι “συμπαίκτης” μας ο Δήμος Αγρινίου”.