Κράτησε Τσιτσιγιάννη ο Δούκας

Οι κινήσεις συνεχίζονται στον Δούκα, με τον σύλλογο να ξεκινά δυναμικά τη δημιουργία της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς. Ετι, τα «εκπαιδευτήρια» ανακοίνωσαν την παραμονή ενός σημαντικού παίκτη του, του Γιώργου Τσιτσιγιάννη,  οποίος τη σεζόν ποθ ολοκληρώθηκε εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. 

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του αθλητή Γιώργου Τσιτσιγιάννη (24 ετών, 2.05μ.) και τη τη νέα χρονιά (2022-2023)!

O 24χρονος φόργουορντ εντάχθηκε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο και συνέβαλλε τα μέγιστα από την πλευρά του προκειμένου η ομάδα να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα και να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο της παραμονής.  Με την παραμονή του Τσιτσιγιάννη, οι «μπλε» παραμένουν δυνατοί κοντά στο καλάθι και ο Κώστας Σορώτος κρατά στα… χέρια του μια αξιόπιστη λύση σε πολλούς τομείς.

«ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΣΕΔ, ο Γιώργος Τσιτσιγιάννης, τόνισε: «Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας την 6η θέση και πραγματοποιώντας έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Αυτό είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται  από τον coach Κώστα Σορώτο και τον γυμναστή Παύλο Τύμπα για να φτάσει η ομάδα στο καλύτερο δυνατό της επίπεδο, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο σχέσεων. Όσον αφορά τη νέα χρονιά, χαίρομαι για την ανανέωσή μου στην ομάδα και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν προπονητής και διοίκηση. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή χρονιά για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο τη σκληρή δουλειά ώστε να έχουμε και φέτος μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα εύχεται στον Γιώργο Τσιτσιγιάννη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.