Κράτησε Ψαρόπουλο, απέκτησε Καραλευθέρη ο Πανναξιακός!

Διπλό «χτύπημα» από τον Πανναξιακό στο μεταγραφικό παζάρι, με την ομάδα της Νάξου να κρατά στο ρόστερ της νέας περιόδου τον Σωκράτη Ψαρόπουλο και συνάμα να εντάσσει στο δυναμικό της τον Λευτέρη Καραλευθέρη!

Η αρχή έγινε με την παραμονή του Ψαρόπουλου στην ομάδα και λίγο αργότερα ήρθε και το «χτύπημα» με την προσθήκη του Καραλευθέρη. Οι δύο ανακοινώσεις αναφέρουν:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση τη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Σωκράτη Ψαρόπουλο για ακόμη ένα χρόνο.
Ο Σωκράτης είναι ένας μπασκετμπολίστας αποδεδειγμένης αξίας ανώτερων κατηγοριών και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς που και φέτος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων μας!
Εκτός της αγωνιστικής του αξίας όμως, ο Σωκράτης αποτελεί και ένα υπόδειγμα ανθρώπου και οικογενειάρχη!
Γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να τον έχουμε στην οικογένεια μας.
Η χημεία και το δέσιμο που έχει υπάρξει μεταξύ μας είναι ένα συστατικό που ευχόμαστε να κρατήσει τον Σωκράτη και την οικογένειά του για πολλά χρόνια ακόμα στον Πανναξιακό μας και στο όμορφο νησί μας!
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση της συνεργασίας μας προς τον φίλαθλο κόσμο:
“Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού για ακόμη εναν χρόνο!
Εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες σε αυτήν τη νέα φιλόδοξη προσπάθεια που γίνεται φέτος από την Διοίκηση του Συλλόγου.
Ένα από τα πράγματα που με βοήθησαν στο να μου κάνουν την απόφαση μου πιο εύκολη, είναι το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ του κόσμου αυτού του πανέμορφου νησιού που ζούμε και της ομάδας του Πανναξιακού μας!
Θα ήθελα από την πλευρά μου να υποσχεθώ ότι όπως και πέρυσι, έτσι και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα δώσω το 110% του εαυτού μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της Νάξου να αγκαλιάσει αυτήν την όμορφη προσπάθεια που κάνει φέτος η Διοίκηση του συλλόγου μας και να στηρίξει την ομάδα μας όπως έκανε με το παραπάνω και την χρονιά που μας πέρασε!
Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι φέτος μαζί με τον κόσμο μας θα ζήσουμε όμορφες στιγμές!”
Σωκράτη σου ευχόμαστε ολόψυχα μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!».

«Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Λευτέρη Καραλευθέρη.
Ένας αθλητής που έρχεται στο σωματείο μας αγωνιζόμενος κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματα της ομάδας της ΦΕΑ στην Elite League εθνική κατηγορία, όντας ένας από τους πολυτιμότερους παίχτες της κατηγορίας!
Τα στατιστικά του Λευτέρη τη χρονιά που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Elite League ήταν 15,6 πόντοι/ 4,9 ριμπάουντ/4,6 ασίστ Μ.Ο.
Στις πρώτες του δηλώσεις με την Πορτάρα στο στήθος δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Πανναξιακού!
Το πλάνο που μου παρουσίασε ο κοουτς και η διοίκηση ότι τη φετινή χρονιά θα υπάρξει ένας σοβαρός στόχος διεκδίκησης της ομάδας αλλά και πάνω απολα το καλό κλίμα υγείας και ευχαρίστησης που εκπέμπει το σωματείο με βοήθησαν στο να πάρω την τελική μου απόφαση!Από την μεριά μου υπόσχομαι απέναντι στον κόσμο του Πανναξιακού ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο το σωματείο να πετύχει τους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο!”
Λευτέρη εκ μέρους όλης της Διοίκησης σε καλωσορίζουμε στο όμορφο νησί μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος»!