panionios_kosmosΤη δική του απάντηση έδωσε ο Πανιώνιος σχετικά με τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, μετά το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης της τιμωρίας του.

Οι νεοσμυρνιώτες μεταξύ άλλων αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης της ομάδας τους τείνει με τη στάση του να ξεθωριάσει τις αναμνήσεις και τα αθλητικά επιτεύγματα.

Αναλυτικά:

“Σε πρόσφατη δημόσια δήλωσή του, ο κος Διαμαντόπουλος Γιώργος, αντί να αναφερθεί στα συναισθήματά του και μόνον, για την αθώωση του μέσω ΑΣΕΑΔ όσον αφορά τον 6μηνο αποκλεισμό του απο τα γήπεδα, με τη ποινή που του επέβαλε η ΕΣΚΑΝΑ, προτίμησε να επιτεθεί στον Πανιώνιο Γ.Σ.

Θέλουμε να σημειώσουμε οτι ποτέ ο σύλλογος δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό όπως και κανένας διοικητικός παράγοντας ή στέλεχος της ομάδας μπάσκετ του. Είναι θέμα αρχής για τον Πανιώνιο Γ.Σ. να αγωνίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου και μόνο.

Ο κος Διαμαντόπουλος χρησιμοποίησε, ως «κλειδί» για την επίθεση στο Σύλλογό μας, μυθεύματα για την θέση και τη στάση του Πανιώνιου παράγοντα κου Ιωάννη Μπίρη.

Γιατρός στην ομάδα μπάσκετ Ανδρών, πρώην μέλος Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ., εκπρόσωπος του Συλλόγου στην ΕΣΚΑΝΑ και την ΕΟΚ, μελος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ, μέλος της Υγειονομικής επιτροπής ΕΣΚΑΝΑ, μα πάνω απ΄ όλα επιστήμονας και εθελοντής στο ερασιτεχνικό μπάσκετ για πάνω απο 3 δεκαετίες, ο κος Ι Μπίρης,δεν ήταν την επίμαχη περίοδο στην επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ, η οποία αποφάσισε και τιμώρησε τον βοηθό προπονητή των Sharks Γλυφάδας, κο Γ. Διαμαντόπουλο.

Εμείς στον Πανιώνιο κρατάμε τις αναμνήσεις από τα αθλητικά επιτεύγματα του Γ. Διαμαντόπουλου, όμως ο ίδιος με τη στάση και τα λεγόμενά του, αφελώς, τείνει να τις ξεθωριάσει”.