Κτιστάκης αντί Καράμπελα στην Ενωση

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ενωσης ο Γιάννης Καράμπελας, με τον σύλλογο του Ιλίου να ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Γιάννη Κτιστάκη, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (29/1) με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά:

«Η Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κο Γιάννη Καράμπελα. Την θέση του θα αναλάβει ο έμπειρος προπονητής κος Γιάννης Κτιστάκης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο και προπονητή, Γιάννη Καράμπελα, για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο και ο οποίος παραμένει μέλος και συνεργάτης της οικογένειας μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή τύχη σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Ποιος είναι ο Γιάννης Κτιστάκης

Έχει εργαστεί στο Γυναικείο τμήμα του Αθηναϊκού, όπου έχει υπάρξει νταμπλούχος ως πρώτος προπονητής το 2010-11, ενώ το 2009-2010 κατέκτησε το EUROCUP και το Triple Crown με τον Αθηναϊκό ως συνεργάτης του Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

Επίσης το 2010 ήταν συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ομάδα Ανδρών U20, η οποία το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην Κροατία.Έχει διατελέσει συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου στην Εθνική Ανδρών U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, στα Σκόπια, ενώ έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Γυναικών.

Τέλος έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, τους Αμπελοκήπους, το Μαρούσι, τον Πανελλήνιο, τον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, το Παγκράτι, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν η Γυναικεία ομάδα του Πρωτέα Βούλας στην Α1».