Κυκλοφόρησε το Jump for Power για τους μαχητές!

Ένας εκ των κορυφαίων γυμναστών στην ευρωπαϊκή αγορά, ο «δικός» μας λόγω ελληνικής καταγωγής, Κώστας Χατζηχρήστος κυκλοφόρησε το νέο του DVD. To «Jump For Power» δεσμεύεται να βελτιώσει το άλμα, τη ταχύτητα αλλά και την εκρηκτικότητα, όχι μόνο επαγγελματιών αθλητών και προπονητών αλλά και του σύγχρονου απλού Έλληνα πολίτη που στρέφεται πλέον, στη γυμναστική για να εκτονώνει το στρες του.

Μέσα από το «Jump For Power» θα δίνεται η δυνατότητα, σε όσους ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες- ασκήσεις του έμπειρου γυμναστή, να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία όσον αφορά την αλτικότητα τους. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του «Jump For Power» είναι χωρισμένες σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με τη δυσκολία τους γι’ αυτό και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και αρχάριους. Η παρουσίαση τους γίνεται με απλό και κατανοητό τρόπο ενώ υπάρχει και εξήγηση των βασικών σημείων της θεωρίας αλλά και ανάλυση της τεχνικής.

Το κόστος του Jump For Power ανέρχεται στα 40 ευρώ με δωρεάν τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες ως τις 31 Νοεμβρίου. Όσοι θέλουν όμως, μπορούν να παραγγείλουν το Power Package στο οποίο συμπεριλαμβάνονται το νέο DVD μαζί με το «35 Ασκήσεις στην σκάλα ευκινησίας» για να έχετε στη κατοχή σας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έκρηξης, όπως υπόσχονται οι άνθρωποι του Performance 22. Για τους πλέον ειδήμονες του personal training διατίθεται και το Full Package, η πλήρη σειρά των DVD (10 των αριθμό) του Κώστα Χατζηχρήστου και των συνεργατών του σε τιμή προσφοράς 120 ευρώ έναντι 155 ευρώ της αρχικής. 

Πάρτε μια μικρή γεύση από το teaser του «Jump For Power» 

Περισσότερες λεπτομέρειες  καθώς και τη φόρμα παραγγελίας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Performance 22 .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Χατζηχρήστος ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ και το NCAA, διατελώντας βοηθός γυμναστή στο πανεπιστήμιο του Texas και πρώτος γυμναστής στο Πανεπιστήμιο της Georgia. Ακόμα, εργάστηκε σε κορυφαία προπονητικά κέντρα, όπου είχε την ευκαιρία να προπονήσει αθλητές από το NFL, NBA, καθώς και από άλλα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε ως γυμναστής στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου και τον Ολυμπιακό. Εδώ και μερικούς μήνες έχει ανοίξει το Performance 22, το μοναδικό εξειδικευμένο προπονητικό κέντρο για αθλητές που βρίσκεται στο Εθνικό Κέντρο Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ.