“Κυνηγά” την άνοδο στη Β’ εθνική η Αχαγιά!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ με την οποία γνωστοποιούσε τις ομάδες που παίρνουν το “εισιτήριο” της ανόδου από τη Γ’ εθνική στην Β’ δεν είχε πουθενά το όνομα της Αχαγιάς, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να απορούν με την απόφαση αυτή. Κι όχι μόνο να απορούν, αλλά να αισθάνονται και αδικημένοι, “κυνηγώντας” πλέον ξεκάθαρα την άνοδο στη Β’ εθνική.

Ήδη στο σωματείο έχουν προβεί σε όλες εκείνες τις διαδικασίες που θεωρούν ότι θα ανατρέψουν την αδικία, που όπως υποστηρίζουν υφίσταται η Αχαγιά με την απόφαση της ΕΟΚ. Κι αυτό διότι όπως επισημαίνουν στον σύλλογο, δεν μπορεί να μην έχουν πάρει το εισιτήριο για τη Β’ εθνική, παρότι απείχαν μόλις έναν βαθμό από το “γκρουπ” των ομάδων που επέλεξε η ομοσπονδία να τους δώσει το δρόμο της ανόδου. Και το στοιχείο, που όπως λένε στην Αχαγιά μπορεί να τους δικαιώσει, είναι το γεγονός ότι είχαν ένα παιχνίδι λιγότερο όταν διεκόπη το πρωτάθλημα.

Πλέον περιμένουν από την ΕΟΚ την τελική απόφαση, ευελπιστώντας ότι θα είναι θετική και η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στη Β’ εθνική κι όχι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπως διαφαίνεται τώρα με βάσει την ανακοίνωση που έχει γίνει από την ομοσπονδία.