Κυρίτσης: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Κάντο όπως στον Υμηττό!!! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου μας ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Εθνικό, το Σάββατο (18/11, 17:00) στο κλ. γυμναστήριο «Σαλπέας» του Πειραιά.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής με τους «μπλε» να έχουν ρεκόρ 1-4  ψάχνοντας μια νίκη ανάλογη αυτής που σημείωσαν στα τέλη Οκτωβρίου στον κλ. γυμναστήριο Υμηττού κόντρα στον τοπικό Αμύντα (96-98) προκειμένου να «ρεφάρουν» την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από το Ψυχικό…

Βέβαια, το ματς κόντρα στον Εθνικό κρύβει υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς οι Πειραιώτες εμφανίζονται πολύ ισχυροί στην έδρα τους κάτι που φάνηκε και στους τρεις φετινούς, εντός έδρας αγώνες τους (δύο νίκες και μια ήττα με σκορ 71-73 από το Περιστέρι).

Παρά τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών υπάρχουν, ο ΑΣΕΔ αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης με στόχο να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για ένα σπουδαίο διπλό…

Κυρίτσης: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Κάτι τέτοιο φάνηκε και στα λόγια του ηγέτη της ομάδας, Αλέξη Κυρίτση: «Παίζουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα που έχει στον πάγκο της έναν καλό προπονητή. Από την πλευρά μας προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και θέλουμε να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα, πρέπει να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες της νίκης που μας αναλογούν. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό«.