Κωνσταντινίδης: «Πρώτα τα πλέι οφ, μετά η πρωτιά»

ilioupoliΗ συνέχιση της καλής πορείας στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ είναι αυτό που επιθυμεί ο Μάης Κωνσταντινίδης για την Ηλιούπολη. Αυτό τόνισε ο 42χρονος κόουτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ, βλέποντας την ομάδα του να κλείνει τις πρώτες 11 αγωνιστικές με οκτώ νίκες.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

«Οπωσδήποτε, ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Αφού διανύσαμε σχεδόν το πρώτο μισό της σεζόν και με ρεκόρ 8-3 ως τώρα, ο στόχος έχει επιτευχθεί για εμάς, θα μπορούσα να πω. Και αυτό, καθώς υπήρξαμε διεκδικητές της νίκης ως τα τελευταία λεπτά και στις 3 ήττες που εν τέλει είχαμε. Παρά το γεγονός των συνεχόμενων απουσιών, λόγω τραυματισμών, θεωρώ ότι θα εξακολουθήσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα, όσον αφορά την προσπάθεια, ατομική και ομαδική». Και πρόσθεσε:

«Θα έλεγα πως κρίνω εφικτό, με τα σημερινά πάντα βαθμολογικά και αγωνιστικά δεδομένα, πρωτίστως τον στόχο των πλέι οφ και δευτερευόντως την διεκδίκηση για κάτι καλύτερο, δηλαδή την πρωτιά. Με υγεία και διάθεση για δουλειά, νομίζω ότι θα καταφέρουμε κάτι θετικό για εμάς και στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι με ό,τι επιτεύχθηκε».

Οσο για τους αντιπάλους, ο πρώην τεχνικός του Φάρου, του Ιωνικού και του Εσπέρου, εξήγησε: «Μέχρι στιγμής, βάσει βαθμολογικού πίνακα, ξεχωρίζουν ο Κρόνος Γέρακα, όπου φαίνεται η εμπειρία και ποιότητα από τους Παντελιάδη, Ασημένιο και η καλή κατανομή ρόλων στα υπόλοιπα παιδιά. Ξεχωρίζουν και οι Αγιοι Ανάργυροι, με μέταλλο και προσπάθεια για τη νίκη ως το τέλος. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι ΕΦΟΑ (καλή ομάδα στο χαμηλό τέμπο παιχνιδιού και στον έλεγχο του ρυθμού) και ο Πρωτέας, που είναι δουλεμένη ομάδα με πολύ επιθετική άμυνα».