Κωνσταντινίδης: «Εχουμε γυρίσει το μομέντουμ», Γκίμας: «Αν συνεχίσουμε έτσι,θα παλέψουμε»

Επειτα από μία αμφίρροπη αναμέτρηση, η Δάφνη Δαφνίου, έφυγε με τη νίκη από τη Βέροια απέναντι στον Φίλιππο. Οι δύο προπονητές μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέροντας από κοινού πως πρόκειται για μία δίκαιη νίκη, ενώ μίλησαν και για τα προβλήματα στα κλειστά γήπεδα τα οποία αγωνίζονται. 

Ο Μάης Κωνσταντινίδης ανέφερε. «Να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία… Δεν θέλω να παρηγορήσω κανέναν αλλά και μεις αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα (σ.σ. αναφορικά με το γήπεδο). Συμπάσχουμε, καταλαβαίνουμε τα προβλήματα και μακάρι να λυθούν… Θεωρώ ότι είναι η ομάδα που παίζει αυτή τη στιγμή στα όριά της, που μπήκε στην κατηγορία στο τέλος και η στελέχωσή της είχε μία χρονική πίεση. Για μένα είναι ευχάριστη έκπληξη. Με το υλικό που έχει πλησιάζει στο ταβάνι της. Για μας ήταν δίκαιη νίκη. Για 30-35 λεπτά είχαμε στοχεύσει στον «1». Κάναμε δουλειά πάνω. Στα τελευταία πέντε λεπτά με την εμπειρία του και στηριζόμενος σε κάποια δικά μας τακτικά λάθη, πήγε να το γυρίσει.. Εχουμε μια νεανική ομάδα, θα στηριχτούμε στην ενέργεια και το μεγάλο ρόστερ, φέρνουμε από τον πάγκο φρέσκα πόδια… Κρατάμε μία νίκη εκτός έδρας, πολύ σημαντική. Εχουμε καταφέρει να γυρίσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές το μομέντουμ γιατί ξεκινήσαμε με τέσσερις ήττες».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Γκίμας, σχολίασε. «Πολλά συγχαρητήρια στη Δάφνη. Δίκαιη η νίκη της. Στο τρίτο δεκάλεπτο επέβαλλε το ρυθμός της. Είναι μια ομάδα σε υψηλό τέμπο είναι πολύ καλύτερη από εμάς. Βρήκε την ευκαιρία και πήρε μια διαφορά. Είμαι ευχαριστημένος, δύο φορές γυρίσαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που για μένα, είναι η καλύτερη που είδα έως τώρα. Κατάφερε και άντεξε στο παιχνίδι μας, μας έβγαλε από αυτό που θέλαμε να παίξουμε… Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευτούμε. Σίγουρα θα θέλαμε να κερδίσουμε… Πάντα υπάρχει μια πικρία όταν χάνεις στην έδρα σου. Αλλά πάντα πρέπει να αναγνωρίζεις όταν έχειε απέναντι σου μια καλύτερη ομάδα. Είναι η μόνη που είδα να παίζει με νέους παίκτες, να παίρνουν αποφάσεις. Εύχομαι κόουτς ότι στόχο έχετε να τον πετύχετε. Αν συνεχίσουμε έτσι, από πλευράς απόδοσης, θα παλέψουμε…Οσον αφορά το γήπεδο, δεν μπορεί το ένα κλειστό γήπεδο να έχει θέρμανση και το άλλο όχι. Δεν μπορεί να μην υπάρχει νερό. Οταν υπάρχει η θέση, υπάρχει και η ευθύνη…».