Κωστής: «Είμαστε ακόμα στην αρχή»

Ο Διαγόρας πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Τρίτωνα και όπως τόνισε σε δηλώσεις του,ο βοηθός προπονητή Φοίβος Κωστής, ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλά δουλεμένη ομάδα με διαφορετικούς στόχους. Επίσης συμπλήρωσε πως η άμυνα είναι ένα σημαντικό κομμάτι που χρήζει βελτίωσης για τη συνέχεια και κλείνοντας κάλεσε το κόσμο να στηρίξει το Διαγόρα εν όψει του αγώνα Κυπέλλου τη Τετάρτη (16/10, 17:00) με τον Πανιώνιος.

“Σήμερα τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες με εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς ο Τρίτωνας, ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται πάντα διαβασμένος και καλά δουλεμένος. Σίγουρα όλες οι ομάδες, όπως άλλωστε και εμείς απόψε, θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ.

Στο αγωνιστικό μέρος, κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας στο πλάνο που είχαμε, για αρκετά μεγάλο διάστημα. Είναι αλήθεια πως έχουμε την ευχέρεια να σκοράρουμε με πολλούς παίκτες, αλλά δεν παύει και η άμυνα να είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θέλουμε οπωσδήποτε να βελτιώσουμε για τν συνέχεια. Είμαστε ακόμα στην αρχή και η σημερινή νίκη μάς δίνει ενέργεια και καλή ψυχολογία για να συνεχίσουμε, τίποτα παραπάνω.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Τρίτωνα. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών”.