Κωστόπουλος: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποδέχεται αύριο (25/1117.00) το Ψυχικό και ο Θωμάς Κωστόπουλος, συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, αναλύει στο επίσημο σάιτ του συλλόγου τον αντίπαλο και τα ατού του, ενώ παράλληλα επισημαίνει τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη.

«Το Ψυχικό είναι μια νεανική ομάδα, με τρεις έμπειρους παίκτες, που είναι ο Θωμάς Νίκου, ο Γιάννης Ψαθάς και ο Πέτρος Νοέας. Στην επίθεση του στηρίζεται σε δυο άξονες. Στην δημιουργία του Νίκου, που έχει μέσο όρο 8.3 ασίστ ανά αγώνα (είναι πρώτος στην κατηγορία) και στο σκοράρισμα μέσα στο καλάθι από τον Τσιώκο. Είναι μια ομάδα που “βγάζει ενέργεια” στην άμυνα και προσπαθεί μέσα από την πίεση που δημιουργεί, να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.

Εμείς πρέπει να έχουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την πίεση μας στην άμυνα. Παράλληλα στόχο μας είναι να επιβάλουμε τους κανόνες που έχουμε βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην άμυνα όπως και στην επίθεση μας, χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που η παρουσία του πάντα είναι πολύτιμη για εμάς, ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».