Κ.Ρουμελιώτης: Να είστε όλοι περήφανοι για τον ΚΑΟΚ

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στους προπονητές να κάνουν εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται οι ομάδες για να παρουσιαστούν πιο… φρέσκες στο υπόλοιπο της σεζόν. Αυτή τη διακοπή θέλει να εκμεταλλευτεί κι ο Κώστας Ρουμελιώτης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΚΑΟ Κορίνθου, την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, τις σημαντικές νίκες επί των πρωτοπόρων, το «παιχνίδι-κλειδί» που ακολουθεί αλλά και τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και στηρίζει την προσπάθεια.

Ο Έλληνας τεχνικός αναγνωρίζει την δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ΚΑΟΚ, τις ήττες που έθεσαν εν αμφιβόλω τον στόχο της ανόδου συνάμα όμως μιλά και για τον στόχο που έχει επιτευχθεί ο ΚΑΟΚ να εμφανίζεται στο γήπεδο ως «ομάδα! Μια ομάδα που όπως λέει, «… πρέπει όλοι να είναι περήφανοι γι αυτήν!

«Ήταν δύσκολη η περίοδος μετά το παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας ,ένα παιχνίδι το οποίο χάθηκε στο τέλος. Η ομάδα έπρεπε ν αντιδράσει. Η ομάδα αντέδρασε! Έπρεπε να κάνει 4 νίκες και τις έκανε! Στο Ληξούρι είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση παρά τα προβλήματα με Αναγνωστάκη – Αυγενικό και κερδίσαμε δίκαια. Είχα πει από την 2η αγωνιστική πως αντιμετωπίσαμε το Ληξούρι χωρίς να είμαστε έτοιμοι. Φάνηκε αυτό και στο παιχνίδι με τον ΝΕΟΛ αλλά και με το Φάληρο το οποίο κερδίσαμε πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ.Τη νικη θέλω να την αφιερώσω στον κ.Φώτη Τζαναβάρα ο οποίος δουλεύει πολύ στις Ακαδημίες αλλά και στην μεγάλη ομάδα.»

Με τον «αέρα» της νίκης στην Κεφαλονιά όπου το Ληξούρι υποχρεώθηκε στην πρώτη ήττα στην έδρα του αλλά και της νίκης επί του πρωτοπόρου Φαλήρου η ομάδα έλαβε το ψυχολογικό αβαντάζ που είχε ανάγκη, μια ομάδα που ο κόουτς δεν σταματά να λέει πως δουλεύει πολύ και σκληρά, μια ομάδα που αξίζει να έρχεται ο κόσμος να βλέπει και να χειροκροτεί!

«Είμαστε μια καλή ομάδα από την αρχή! Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε αξίζει ο κόσμος της Κορίνθου να έρχεται στο γήπεδο, να της συμπαραστέκεται, να χαίρεται γι αυτήν και να την χειροκροτεί! Την Κυριακή είδα τα παιδιά των ακαδημιών μας να έχουν έρθει, οι γονείς τους και με χαροποίησε πολύ αυτό! Ο ΚΑΟΚ πρέπει να δημιουργήσει μια κοινότητα από τις ακαδημίες μέχρι την μεγάλη ομάδα, θα είναι η σπουδαία του παρακαταθήκη! Από την πλευρά μου δεσμεύομαι για ένα πασχαλινό cump ενώ πολύ σημαντική είναι και η πρόθεση του δήμου να κλείσει το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ ώστε να δώσει ουσιαστική ανάσα στις Ακαδημίες και δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να αθληθούν»

Επόμενο ματς για τον ΚΑΟΚ είναι στο Κορωπί στις 23 Φεβρουαρίου. Ο Κώστας Ρουμελιώτης μιλά για ένα ματς «κλειδί» και ζητά – συνεχίζοντας εντατικές προπονήσεις στο ΔΑΚ- συμπαράσταση από τον κόσμο!

«Το Κορωπί είναι μια πολύ καλή ομάδα και το σκορ του πρώτου αγώνα δεν το αντικατοπτρίζει αυτό. Είναι ένα παιχνίδι – κλειδί για εμάς. Θέλω τον κόσμος να είναι μαζί μας! Κατόπιν, έως και το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό το πρόγραμμα μας είναι πιο βατό όμως… κανένα παιχνίδι δεν είναι σίγουρο!
Δουλεύουμε πολύ και κάνουμε τα βήματα ένα – ένα! Η ομάδα, για ένα πράγμα να είστε όλοι σίγουροι, είτε κερδίζει είτε χάνει, παλεύει μέσα στο γήπεδο! Γι αυτό να είστε όλοι υπερήφανοι για τον ΚΑΟΚ. Εμείς είμαστε! Γιατί είμαστε ομάδα, γιατί είμαστε Κόρινθος! Να έρχεστε να μας βλέπετε, να μας στηρίζετε, να μας εμψυχώνετε!» — στην τοποθεσία Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Κώστα Ρουμελιώτη