Λέπουρης: «Πάμε για ακόμη περισσότερες υπερβάσεις»

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει αύριο (Κυριακή 25/2, 17:00) ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος θα φιλοξενήσει στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” το επικίνδυνο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο Κορωπί.

Το θετικό για τον Δημήτρη Χουχουλή είναι ότι θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, θέλοντας να δει από εκείνους την ίδια μαχητικότητα και το ίδιο πρόσωπο, που έχουν φανερώσει τόσο στο προηγούμενο ματς, όσο και γενικότερα, φτάνοντας παράλληλα μία “ανάσα” από τον βασικό μας στόχο…

Κάτι που ανέλυσε και ο νεαρός φόργουορντ της ομάδας μας, Νίκος Λέπουρης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Πανερυθραϊκού για την αυριανή αναμέτρηση:

“Η ήττα της περασμένης Κυριακής μας πλήγωσε τον εγωισμό και μας… θύμωσε και αυτό διότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, μιας και στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήμασταν καλύτεροι. Παρ’ όλα αυτά, για ακόμη μία φορά ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί, απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα που “χτίστηκε” για να παλέψει για την άνοδο, και δείξαμε πολύ μεγάλη μαχητικότητα. Γι’ αυτό και θέλουμε απέναντι σε μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, όπως το Κορωπί, να βγάλουμε ξανά τον καλό μας εαυτό, να μην… χάσουμε το μυαλό μας και να δείξουμε και πάλι χαρακτήρα, ούτως ώστε να φτάσουμε πια… μισό βήμα από την επίτευξη του βασικού μας στόχου.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχουμε σχεδόν “αγγίξει” το μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση, αφού έχουμε “δίψα” να μην μείνουμε σε αυτό και να πούμε ότι “ΟΚ, είμαστε πετυχημένοι”, αλλά να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προσπαθώντας να κάνουμε ακόμη περισσότερες υπερβάσεις και να φτάσουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται!

Περιμένουμε, βέβαια, ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, περιμένουμε να συναντήσουμε ένα Κορωπί που θα μας βάλει δύσκολα. Τις τελευταίες εβδομάδες διανύει περίοδο φορμαρίσματος (με τρεις νίκες στα τελευταία του τέσσερα ματς), αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ, είναι ομάδα που ξέρει την κατηγορία και διεκδικεί όλους τους αγώνες μέχρι τέλους. Και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της φετινής Β’ Εθνικής… Ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ωστόσο, απ’ τη μεριά μας, δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο εκάστοτε αντίπαλος κάθε εβδομάδα, αλλά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να δείχνουμε πάντα τη δυναμική μας, όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Ελπίζω να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Κορωπίου και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας ακόμη μία μεγάλη νίκη του Πανερυθραϊκού μας”.