Λίβανος: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τις μεταπτώσεις στην απόδοσή μας»

Τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ερμής Αγιάς από τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Γιάννης Λίβανος μιλώντας για την απόδοση της ομάδας του αναφέρθηκε στο ανεξήγητο των μεταπτώσεων….

«Όταν δεχόμαστε 87 πόντους στην έδρα μας είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε, πόσο μάλλον όταν δέχεσαι 60 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω τις μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, τόσο από παιχνίδι σε παιχνίδι, όσο ακόμη και εντός μίας αναμέτρησης.Και όταν συμβαίνει αυτό την ευθύνη την αναλαμβάνει ο τεχνικός.

Σήμερα ξεκινήσαμε καλά στην άμυνά μας, αλλά «σφιχτά» στην επίθεση και όταν δείξαμε το επιθετικό μας ταλέντο, δεν πήγαμε καθόλου καλά στην άμυνα και δεχθήκαμε 60 πόντους σ’ ένα ημίχρονο. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε τα ματς μόνο με το επιθετικό μας ταλέντο.

Πλέον δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα, ακόμη και την είσοδό μας στα play off. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκη στο τελευταίο ματς με την Καστοριά στην έδρα μας και ίσως και μία νίκη στα δύο εκτός έδρας ματς για να κατακτήσουμε και την τρίτη θέση και να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο».