Μετά από εννέα χρόνια, ο Γιώργος Λεπενιώτης επιστρέφει στη Λάρισα για λογαριασμό του Φοίνικα με τον λαρισινό σύλλογο να ανακοινώνει και τυπικά την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ.

Αναλυτικά:

«Παίκτης του Φοίνικα είναι από σήμερα ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Trikala BC Γιώργος Λεπενιώτης. Ο 34χρονος Τρικαλινός guard μετά από συνάντηση με το Διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος κο Αν.Κολτσίδα και τους Διοικητικούς κους Γ.Νασιακόπουλο και Π.Καζαντζίδη συμφώνησε και υπέγραψε το νέο του δελτίο.

Συγκεκριμένα ανακοινώνονται τα εξής: “Ο Α.Ο.Λάρισας ‘Ο Φοίνιξ’ ανακοινώνει τη συνεργασία για 1+1 χρόνια με τον αθλητή Γιώργο Λεπενιώτη. Τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται με το ήθος του και το ταλέντο του να συμβάλλει στην αναγέννηση του Λαρισινού μπάσκετ.”

Ο Γιώργος Λεπενιώτης επιστρέφει στη Λάρισα μετά από 9 χρόνια μετά από την τότε συμμετοχή του με την Ολύμπια Λάρισας (2000-05) σε Α1 και Α2 Εθνικές Κατηγορίες. Συμμετοχές στις δύο κορυφαίες κατηγορίες είχε και με την ομάδα του Α.Σ. Τρίκαλα 2000 (2005-09) ενώ τα τελευταία 4 χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα στις συνεχόμενες ανόδους του Αίολου Τρικάλων (Trikala BC) από τη Γ’ Εθνική στην Α1 Εθνική κατηγορία (2009-2013)».