“Λευκός καπνός” αναμένεται από τη Γέφυρα, περιμένουν στη ΦΕΑ…

Η έκτακτη γενική συνέλευση του ΚΣ Γέφυρας πραγματοποιήθηκε μεν, αλλά οριστικό αποτέλεσμα και ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμη, στο αν θα δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στην Α2. Ωστόσο εκείνο που διαφαίνεται από τις πληροφορίες που προκύπτουν μετά το τέλος της ΓΣ είναι ότι αναμένεται να “βγει λευκός καπνός” κι ο σύλλογος να κάνει το άλμα προς τα πάνω, αποδεχόμενος την πρόσκληση-πρόκληση.

Όπως προκύπτει από τη συνέλευση υπήρξαν αρκετές θετικές εισηγήσεις για να γίνει αποδεκτή η πρόσκληση για συμμετοχή της ομάδας στην Α2, όμως τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στα επόμενα δύο 24ωρα. Κι αυτό διότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα φανεί εάν τα λόγια όλων όσοι είδαν με θετικό μάτι την πρόσκληση για συμμετοχή στην Α2, θα γίνουν και πράξη και θα μπορεί ο σύλλογος να θέσει τις βάσεις, ώστε να μπορέσει η ομάδα να έχει ένα αξιόμαχο σύνολο και το κυριότερο να μην “ματώσει” οικονομικά, δημιουργώντας “τρύπα” στο ταμείο.

Εν αναμονή στη ΦΕΑ…

Την ίδια ώρα που αναμένεται η απάντηση από τη Γέφυρα, το τοπίο στη ΦΕΑ είναι… αμφιλεγόμενο. Ορισμένοι παραμένουν επιφυλακτικοί λόγω των δυσκολίων που κρύβει η κατηγορία και εκφράζουν αυτή τους την επιφυλακτικότητα όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, δείχνουν να εξακολουθούν να “αεροβατούν” και να θεωρούν ότι είναι εύκολο να δηλώσεις συμμετοχή και να μπορέσεις να σταθείς αξιοπρεπώς στην Α2. Η προσεχή Δευτέρα, πάντως είναι η καταληκτική ημερομηνία, στην οποία θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στον σύλλογο της Χαλκηδόνας/Φιλαδέλφειας, προκειμένου να δοθεί και η απάντηση που αναμένουν στην ομοσπονδία, οπότε οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις θα παραμείνουν στο… κόκκινο όλο το σαββατοκύριακο!