Λιούνης: «Θα πρέπει θα μπούμε εξ αρχής έτοιμοι»

Ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει αύριο (2/2, 17.00) τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω.  Ο Χάρης Λιούνης αποτελεί μία εκ των τριών πολυπόθητων επιστροφών για την ομάδα , μετά τον τραυματισμό του και την δεκάμηνη απουσία του από τα παρκέ. Ο ταλαντούχος center και διεθνής με τις μικρές Εθνικές μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για τη νίκη του Αμύντα στην Κω, όπου συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, την κρίσιμη αναμέτρηση στο Αιγάλεω, τον Β’ Γύρο της Α2 Ανδρών, αλλά και το Πρωτάθλημα Νέων.

Αρχικά, ο Χάρης Λιούνης σχολίασε το παιχνίδι στην Κω: «Στο αγώνα με τον Ιπποκράτη μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι απ’ το πρώτο λεπτό. Καταφέραμε να πάρουμε σημαντική διαφορά από νωρίς και την κρατήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ και πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και στον υπόλοιπο του Πρωταθλήματος».

Εν συνεχεία, ο 20χρονος center δήλωσε για το αυριανό ματς: «Ο Διαγόρας είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα με αρκετά δυνατό ροστερ, με παίκτες που έχουν τεράστια εμπειρία από την κατηγορία. Εμείς θα πρέπει θα μπούμε εξ αρχής έτοιμοι, όπως έγινε στην προηγούμενη αγωνιστική. Θα πρέπει να μείνουμε στο πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε την ρεβάνς και να ξεκινήσει ο Β’ Γύρος με μια νίκη, η οποία θα έχει μεγάλη ψυχολογική σημασία για τη συνέχεια».

Ολοκληρώντας, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Έμεινα εκτός ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρίσκω ακόμα τον ρυθμό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό στο παιχνίδι των Νέων την Τετάρτη. Πολύ σύντομα θα είμαι 100% έτοιμος και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου στον Β’ Γύρο της Α2, αλλά και να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα των Νέων με τον καλύτερο τρόπο!»