Λιόγας: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

liogasΟ Εθνικός έκανε αυτό που έπρεπε κατακτώντας τη νίκη απέναντι στους Μαχητές. Ο Δημήτρης Λιόγας και ο Αλέξης Ράπτης μίλησαν στο Ethnikos BC TV για την αναμέτρηση αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Λιόγας δήλωσε: «Καταρχάς χρόνια πολλά στον κόσμο του Εθνικού για τις ημέρες, εύχομαι υγεία και να περάσουν όλοι ωραία. Για το σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι η ομάδα μου ήταν πραγματικά συγκεντρωμένη. Θεωρώ ότι οι Μαχητές είναι από τις δυσκολοκατάβλητες ομάδες του πρωταθλήματος, είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και εμείς σήμερα καταφέραμε να βάλουμε σχεδόν 90 πόντους. Νομίζω αυτό δείχνει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου, είμαι ευχαριστημένος από αυτούς, το πρωτάθλημα όμως είναι μακρύ και χρειάζεται συγκέντρωση μέχρι το τέλος. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και είσαι υποχρεωμένος σε κάθε αγωνιστική να κοιτάς με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι».

Από την πλευρά το ο Αλέξης Ράπτης ανέφερε: «Προερχόμασταν από μία ήττα μέσα στον Προμηθέα, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, ευτυχώς στην ομάδα υπάρχουν έμπειρα παιδιά και διαχειριστήκαμε την ήττα καλά, δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και βγήκε όλη η δουλειά στον αγώνα».
Σχετικά με το αν έχει κριθεί κάτι στο πρωτάθλημα: «Δεν πιστεύω ότι κάτι έχει κριθεί. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Από εδώ και μπρος θα αρχίσουν να κρίνονται τα πράγματα, τώρα που ζορίζουν οι καταστάσεις και άρχισε ο δεύτερος γύρος όλα θα κριθούν τώρα».