Λιόγας: «Η παρουσία του Μπουρούση ήταν καταλυτική», Χουχουλής: «Βγάζουμε ενέργεια στο γήπεδο»

Στο πρώτο της παιχνίδι, εντός έδρας η Καρδίτσα κατάφερα να επικρατήσει του Πανερυθραϊκού και να κάνει το δύο στα δύο. Ο Δημήτρης Λιόγας στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το παιχνίδι, το γήπεδο αλλά και τους στόχους της ομάδας. 

Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Να τα ακούω αυτά από έναν άνθρωπο που έχει κάτσει 22 χρόνια στον ίδιο σύλλογο στην Ελλάδα αυτό από μόνο του είναι ένα παράσημο. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να δει αυτό το ωραίο παιχνίδι. Γιατί περί αυτού πρόκειται το γήπεδο αυτό βοηθάει τον κόσμο να δει θα έλεγα, μία παράσταση… Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι η παρουσία του Μπουρούση ήταν καταλυτική. Ο άνθρωπος κατάφερε να κερδίσει όλες τις μάχες στο κέντρο της ρακέτας, άλλαξε το σημείο του παιχνιδιού και από αυτό το σημείο και μετά ήταν δύσκολο για την ομάδα της Ερυθραίας να το ματσάρει. Ημασταν άστοχοι, όπως το περίμενα λίγο, όπως και η Ερυθραία.

Το σημαντικό λάθος για εμάς είναι ότι ενώ πήραμε 42 ριμπάουντ, η Ερυθραία πήρε 43. Κάτι δεν κάνουμε καλά εδώ. Και ενώ ο κόουτς είπε ότι ενώ έχει μια άπειρη ομάδα που κάνει λάθη, εμείς κάναμε περισσότερα. Φαντάζομαι ότι η πρεμιέρα στο γήπεδό μας έπαιξε ρόλο. Οσον αφορά τους στόχους της ομάδας, δεν ξέρω κανέναν που να έχει καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, τον Οκτώβριο. Θέλει πολλή δουλειά και υπομονή…».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Χουχουλής αρχικά αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Λιόγα και συνέχισε. «Ηρθαμε εδώ, μετά από μία απόφαση της διοίκησης με μια ομάδα που έχει αλλάξει εκτός 3-4 παιδιών. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι από 18-23 ετών, παιδιά άπειρα που δεν έχουν πρωτάθλημα Α2 στα… πόδια τους. Προσπαθούμε, βγάζουμε ενέργεια στο γήπεδο. Δεν έχουμε αυτοπεποίθηση γιατί αυτή χτίζεται με την επανάληψη και τα παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις επιμέρους κατηγορίες, τα ριμπάουντ, τις τελικές πάσες και στα λάθη. Πράγματα που οδηγήθηκαν μέσα από αυτήν την ενέργεια. Να πω ένα μπράβο στα παιδιά… Κάθε παιχνίδι χωριστά αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εμείς έχουμε συγκεκριμένα παιχνίδια. Πρέπει να ηρεμίσουμε, να καθαρίσουμε την κατηγορία… Συγχαρητήρια στον κόοουτς και την ομάδα για τη νίκη. Δεν χρειάζεται να πω κάτι για τον Γιάννη Μπουρούση, κοσμεί την ομάδα και την πόλη…».

Δείτε όλες τις δηλώσεις των δύο προπονητών αλλά και αυτές του Δημήτρη Βεργίνη και Κώστα Καμπουρίδη.