Λιόγας: «Μας δίνει τη δυνατότητα να ονειρευτούμε, αν και ακόμα είναι νωρίς»

Τη πρώτη του σημαντική νίκη πήρε η Καρδίτσα καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Τρίτωνα και να φύγει με το «διπλό» από την Αθήνα. Ο Δημήτρης Λιόγας μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, στην παρουσία του Γιάννη Μπουρούση στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως λίγοι θα περάσουν από την έδρα του Τρίτωνα.

«Το γεγονός ότι το παιχνίδι κράτησε 2.5 ώρες, σημαίνει κάτι για τη μαχητικότητα και την ικανότητα των δύο ομάδων. Σίγουρα είνα δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους εκτός από τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα, γιατί υπάρχει ένταση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλη την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει από την αρχή της προετοιμασίας. Για τον Γιάννη Μπουρούση πρέπει να κάνουμε μία ιδιαίτερη μνεία, γιατί ο άνθρωπος μας φέρνει ένα πνεύμα νικητή και παρά τις αντιξοότητες μας καταφέρνει να μας οδηγεί σε ένα καλο αποτέλεσμα…

Ενα παιχνίδι τελειώνει στο 40′ και εκεί ο Τρίτωνας έβαλε συνεχόμενα τρίποντα, έπρεπε να αλλάξουμε κάτι στην άμυνα και ταυτόχρονα ο Μπουρούσης να πάρει κάποιες ανάσες. Μην ξεχνάμε ότι έρχεται στα ματς με ελάχιστες έως καθόλου προπονήσεις. Παίζει με το ταλέντο και την εμπειρία του και φυσικά την αγάπη του για το σπορ, την πόλη του, την ομάδα.

Η νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να ονειρευτούμε κάτι καλύτερο, αν και ακόμα είναι νωρίς. Λίγες ομάδες θα περάσουν από εδώ. Εχει δρόμο ακόμα..».