Λοκρός και με τη… βούλα στη Β’ εθνική

Η πρόσκληση είχε φτάσει στα γραφεία του Λοκρού Αταλάντης, η αποδοχή είχε γίνει και το μόνο που απέμενε ήταν και το… τυπικό του πράγματος, ώστε η ομάδα ν’ αγωνιστεί στη Β’ εθνική. Και με τη… βούλα, πλέον ο Λοκρός ανήκει στη Β’ εθνική, καθώς όπως γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες την ομάδα “… μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος Μάτος Γιώργος και ο γενικός γραμματέας Σουλτανοπουλος Τάσος υπογράφουν την ιστορική άνοδο του Λοκρού στα σαλόνια της Β Εθνικής και την συμμετοχή του στο κύπελλο Ελλάδας!”.

Και λίγες ώρες αργότερα έδωσαν στη δημοσιότητα και τη σχετική ανακοίνωση, αλλά και το έγγραφο της συμμετοχής στην Β’ εθνική. Καλώντας παράλληλα και όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια.

“Ο ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ την σεζόν 2019-2020 στην Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ!!
Σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας να δυναμώσουμε κι άλλο τον ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ! Το οφείλουμε στις γενιές που γαλουχήθηκαν σε αυτή την ομάδα αγαπώντας το μπάσκετ και τον αθλητισμό, στις επόμενες γενιές, στην Αταλάντη μας! Στον Δήμο Λοκρών.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα ενόψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας.
Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για μια επιτυχή παρουσία του σωματείου μας στη Β’ Εθνική”.