Λούντζης: «Θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε»

Η Εθνική βρίσκεται από σήμερα (27/6) το μεσημέρι στη Λάρισα και ήδη έχει αρχίσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία που θα γίνει την Πέμπτη (30/6, 20.00). Πρόκειται για την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής στον Β’ όμιλο της πρώτης φάσης των προκριματικών του FIBA World Cup 2023, αφού η Λευκορωσία που θα ήταν ο τελευταίος αντίπαλος έχει αποβληθεί.

Οι φίλαθλοι στη Λάρισα ανυπομονούν για την πρώτη φορά που θα δουν στην πόλη τους επίσημο αγώνα της Εθνικής ομάδας και ήδη έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια του αγώνα. «Είδαμε την ανακοίνωση του sold out καθ’ οδόν για την πόλη και μεγάλωσε η ανυπομονησία που έτσι κι αλλιώς είχαμε», είπε ο Μιχάλης Λούντζης. «Γνωρίζουμε την επιθυμία του κόσμου να σταθεί δίπλα στην Εθνική και να βοηθήσει σε ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην επόμενη φάση μεταφέρονται όλα τα αποτελέσματα, όπως επίσης και ότι από αυτόν τον αντίπαλο έχουμε την μοναδική μας ήττα.

Ολοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη διάθεση, όπως συμβαίνει πάντα στην Εθνική, δουλεύουμε ήδη κάποιες μέρες μαζί και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε».