Λυκούδης: «Πρέπει να φέρουμε πολλά νέα παιδιά μέσα στα γήπεδα»

O νέος πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Πάνος Λυκούδης μίλησε στo EOK Web Radio για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και τον στόχο της Ενωσης. 

Για τον βασικό στόχο της ΕΣΚΑ-Η: «Ο πιο σημαντικός μας στόχος, όπως και της ΕΟΚ, είναι το αναπτυξιακό πρόγραμμα. Πρέπει να φέρουμε πολλά νέα παιδιά μέσα στα γήπεδά. Έχουμε σημαντικό πρόβλημα σε όλες τις Ενώσεις, αφού έχουν φύγει τα παιδιά απ’ τα γήπεδα, κάτι στο οποίο έχει συνδράμει και το γεγονός του κορωνοϊού. Η μεγάλη μας προσπάθεια θα ‘ναι να γεμίσουμε πάλι τα γήπεδα και τις ακαδημίες μας με νέα παιδιά. Αυτή θα είναι και η παρακαταθήκη που θα αφήσουμε».

Για τις πρώτες κινήσεις στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: «Η περιοχή αγαπάει αποδεδειγμένα το μπάσκετ. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία, απ’ όλες τις περιοχές της Ένωσης, να αναπτυχθούν όσο το δυνατό καλύτερα. Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά, φάνηκε αυτό από τις πρώτες μέρες που αναλάβαμε. Θέλουμε να εκμεταλλευθούμε και τον ενθουσιασμό των νεότερων, αλλά και την εμπειρία των παλαιότερων. Στόχος είναι να φτιάξουμε έτσι τις διοργανώσεις και τα πρωταθλήματά μας ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικά».

Για το ότι εξελέγησαν τρεις εκπρόσωποι του Νομού Ηλείας στο Δ.Σ.: «Ο βασικός μας στόχος πριν τις εκλογές ήταν ν’ ανοίξουμε περισσότερο την Ένωση, να κάνουμε αποκέντρωση. Έχουμε μεγάλη Ένωση γεωγραφικά, στην οποία όμως δεν υπήρχε εκπροσώπηση απ’ τις άλλες περιοχές πέρα απ’ αυτή της Αχαϊας και ειδικότερα της Πάτρας. Ένας απ’ τους βασικούς μας στόχους ήταν και αυτός, να έχουμε εκπροσώπους απ’ όλη τη γεωγραφική περιφέρεια της Ένωσης, έτσι ώστε να εντοπίζουμε κ αμέσως τα προβλήματα. Αυτό θα μας βοηθήσει να δώσουμε και γρήγορες λύσεις».