“Λόγω της ημέρας”, σας ευχόμαστε καλό μήνα!

protapriliatikoΚάποιοι μπορεί να… τσίμπησαν! Κάποιοι άλλοι ίσως να ενοχλήθηκαν (αναρωτιόμαστε γιατί!). Ίσως να υπάρχει και κάποια κατηγορία που να ευχήθηκε αυτή η πρωταπριλιάτικη είδηση που δημοσιεύσαμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να ζητά την παραίτηση των προεδρείων της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ να γίνει πράξη… Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, χαλάλι σας. Για εμάς εκείνο που έπαιζε ρόλο από την αρχή ήταν να διασκεδάσουμε, μιάς και η μέρα το επιτάσσει! “Λόγω της ημέρας”, λοιπόν, όπως έλεγε κι ο Αντωνάκης στην ελληνική ταινία “Η γυνή να φοβήται τον άνδρα”, είπαμε να πούμε ένα πρωταπριλιάτικο ψεματάκι. Το χιούμορ είναι μία δύσκολη υπόθεση κι εκείνο που αντιληφθήκαμε είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο, με βάση τις θετικές αντιδράσεις που υπήρξαν. 

Κρατάμε τα ωραία σχόλια που μας έστειλαν κάμποσοι καλοί μας φίλοι, γι΄ αυτή την πρωταπριλιάτικη “κοροϊδία” κι ευχόμαστε σε όλους καλό μήνα και του χρόνου
Μ΄ ένα ψέμα που μπορεί και πάλι να αρέσει σε κάποιους, να ενοχλήσει άλλους, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή κι εμείς… “λόγω της ημέρας” δεν προτιθέμεθα ν΄ αλλάξουμε κάποιες ωραίες συνήθειες. Άλλωστε δεν μας έχουν μείνει και πολλές!!!

Η ομάδα του infobasket.gr