Λόλας: «Απαγορεύεται ο εφησυχασμός»

lolas-dimitrisΤη θετική πορεία του συνέχισε ο Ιωνικός Νικαίας καθώς χθες επικράτησε και του Ιωνικού Ν.Φ. Ο Δημήτρης Λόλας αμέσως μετά την επικράτηση το ματς  μίλησε στο ionikosbc.gr σχετικά με την πολύ καλή εκκίνηση της ομάδας , την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό του, τη δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος και βέβαια τη στήριξη του κόσμου για μία ακόμη φορά (παρ’ ότι ήταν καθημερινή η ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού).

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ιωνικό. Πως νιώθεις;

«Σαν νέος στην ομάδα, σε μια ομάδα που είναι καινούργια, το ξεκίνημα είναι ιδανικό. Το να ξεκινάς με τρεις νίκες το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δείχνουμε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο που δεν κοιτάει μόνον το αποτέλεσμα και τη νίκη αλλά προσπαθεί να παίξει σωστό μπάσκετ κι αυτό φάνηκε σήμερα που ενώ η διαφορά ήταν σε υψηλά επίπεδα, δεν χαλαρώσαμε και παίξαμε δυνατά ως το τέλος. Σήμερα δε, είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην ουσία επέστρεψα».

Ανεβάζεις σταδιακά ρυθμούς. Το επίπεδό σου είναι αρκετά υψηλό και φαίνεται ότι εγκλιματίζεσαι και στα παιχνίδια πλέον, αρχικά με το Χολαργό και σήμερα με περισσότερη συμμετοχή. Νοιώθεις αυτοπεποίθηση πια;

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα με τον τραυματισμό μου. Το ξεπερνάω σιγά σιγά και νοιώθω δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Από την εμπειρία σου τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο μπάσκετ, η κατηγορία είναι δύσκολη;

«Κάθε αγωνιστική είναι πολύ δύσκολη. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε για κανένα λόγο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και εξίσου δύσκολο με όλα τα υπόλοιπα».

Και τέλος, για τη στήριξη του κόσμου που σε ακόμα ένα παιχνίδι βρέθηκε στο πλευρό σας;

«Τρία ματς παίξαμε, έδωσε βροντερό παρών και στα τρία. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι κι εμείς θα τον ανταμείβουμε σε κάθε αγωνιστική».