Μάθημα ζωής, δύναμη ψυχής από τους All Star με αμαξίδιο…

Είναι οι παίκτες εκείνοι που κερδίζουν το πιο ζεστό χειροκρότημα σε κάθε παιχνίδι που δίνουν. Δικαίως, άλλωστε… Διότι αυτοί οι παίκτες βγάζουν στο παρκέ τον καλύτερό τους εαυτό, δίνοντας μαθήματα ζωής. Οι All Star με αμαξίδιο ανοίγουν τα τελευταία χρόνια κάθε All Star Game και αποδεικνύουν σε όλους πως εάν κάποιος θέλει κάτι πολύ και το αγαπά αρκετά, τίποτε δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο.

Το παιχνίδι με αμαξίδιο, που άνοιξε την αυλαία του 24ου ΕΚΟ All Star Game τα είχε όλα… Πρώτα απ’ όλα είχε τη δεδομένη ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου Κόμπε Μπράιαντ και της κόρης του, κι από εκεί κι έπειτα είχε πάθος, δύναμη και όμορφες φάσεις. Οι παίκτες του Μίνωας Κόμπι και του Θησέα Τζίτζι κέρδισαν δικαίως το χειροκρότημα όλων όλοι βρέθηκαν στα “Δύο Αοράκια” για να τους απολαύσουν.

Οι παίκτες του Θησέα ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν στην επικράτηση με 45-24 σε ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο σε δύο 15λεπτα κι αφού προηγήθηκε στο πρώτο με 29-13. Όλοι οι αθλητές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των φίλων του μπάσκετ που βρέθηκαν στα “Δύο Αοράκια”, με MVP του αγώνα ν’ αναδεικνύεται ο Χρήστος Μαρτσάκης που είχε οχτώ πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.

15λεπτα: 13-29, 24-45
Μίνωας Κόμπι: Χατζηδημητρίου 2, Διμπιτούζης, Κοντογιάννης, Ξαμάνθη 6, Χατζικάντης, Σέβτσοβ, Φιλίππου 2, Τσίλης 4, Χρονοπούλου 6, Λιανός, Χρυσοβέργης, Σκορδίλης 4.

Θησέας Τζίτζι: Τσαουσίδης, Δίτσης 3, Μακρής 12, Μαρτσάκης 8, Στυλιανακάκης 2, Παπαδόπουλος 2, Τσαπανίδης 7, Τσούμας 3, Χαλδαίος, Κότσαρης 4, Μπουχαλάκης, Κουφός 4.

Πριν τον αγώνα ομάδων με αμαξίδια πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων όπου οι αθλητές έδειξαν ότι θαυμαστή επαφή με το καλάθι και από μακριά. Νικητής του διαγωνισμού ήταν ο Παναγιώτης Κοντογιάννης.

Στο ημίχρονο η ΟΣΕΚΑ βράβευσε τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο διά του προέδρου της κ. Χρήστου Καλλούδη. Παράλληλα βραβεύτηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης από τον κ.Γρηγόρη Κοντογιάννη.