Μάνταλος: «Είναι μάγκες και με κάνουν και μένα μάγκα», Κεσαπίδης: «Είναι διττός ο στόχος μας»

Ανεβάζοντας ταχύτητες στο δεύτερο ημίχρονο, η ΝΕΜ κατάφερε εν τέλει να πάρει μία άνετη νίκη απέναντι στα Χανιά, συνεχίζοντας το θετικό νικηφόρο σερί της. 

Ο Γιώργος Μάνταλος,  σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία των παικτών του. «Παίξαμε καλύτερα από ότι παίξαμε με τον Εσπερο. Είχαμε μία δική μου αστοχία αρχικά, αμυντική. Το διορθώσαμε, πήγαμε σύμφωνα με το Plan B. Οταν τρως 30 πόντους στο δεκάλεπτο και συνολικά δέχεσαι 65, σημαίνει ότι κάτι διόρθωσες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι μάγκες και με κάνουν και μένα μάγκα», είπε στην ερώτηση αν θα γίνουν 14,, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης , «αφήστε να γίνει και θα το πούμε». Αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό και το πώς θα σταματήσει τον Αντώνη Φώτση, είπε χαριτολογώντας: «θα κάνουμε το σταυρό μας»!

Με τη σειρά του ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε. «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Το θετικό είναι ότι στο 2ο ημίχρονο βγαίνουμε πάντα πολύ δυνατοί, πιεστικοί στην άμυνα, έχουμε τρομερό εγωισμό. Με τις σωστές επιλογές στην επίθεση, κερδίζουμε τα παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι εμείς και το Αιγάλεω κυνηγάμε την άνοδο. Δεν ψηλώνουμε όμως, ούτε παίρνει το μυαλό μας αέρα, δουλεύουμε συνέχεια. Με τη βοήθεια του Θεού, να πανηγυρίσουμε την άνοδο και αν γίνεται να μην κάνουμε και ήττα»,  ενώ για τον Καλλινικίδη, που έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση κόντρα στα Χανιά: «Εγώ τον Άκη τον έχω βαρεθεί. Τον έχω οκτώ χρόνια συμπαίκτη. Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ».

Από τη δική του πλευρά, ο Ανδρέας Κεσαπίδης, από τη μεριά του, τόνισε ότι η ομάδα του έχασε το μυαλό της, όταν η ΝΕΜ άρχισε να παίζει με μεγαλύτερη σκληράδα. «Δεν αντέξαμε τη σκληρότητα του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο… Χάσαμε πολλές μάχες κάτω από το καλάθι… Η ΝΕΜ έχει το πιο πλήρες ρόστερ στην κατηγορία». Κάναμε την προσπάθειά μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Εχουμε μια ομάδα που είναι όλοι κάτω από 23 ετών. Είναι διττός ο στόχος μας. Θέλουμε και το αποτέλεσμα, αλλά και την εξέλιξη των παιδιών».