Μάντζαρης: «Με νίκη πετυχαίνουμε τον βασικό μας στόχο»

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου φιλοξενεί την Κυριακή (9/4, 17.00) το Κορωπί με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και μαθηματικά την άνοδο στην Α2, ένα και πλέον μήνα, πριν την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.
 
Το Περιστέρι πραγματοποιεί έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου είναι αήττητη έχοντας κάνει ένα σερί 10-0, γεγονός που την έχει φέρει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα με διαφορά σημαντική διαφορά από τους διώκτες της.
 
Έτσι, οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη έχουν φτάσει πλέον ένα βήμα πριν την επίτευξη του  φετινού στόχου, που είχαν θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν ήταν άλλος από την επιστροφή στην Α2.
 
Άπαντες, περιμένουν από τον κόσμο του Περιστερίου να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ώστε να βοηθήσουν τον ΓΣΠ να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στην συνέχεια να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία.
 
Ο αρχηγός της ομάδας μας και γέννημα θρέμμα του Συλλόγου, Αντώνης Μάντζαρης, μιλώντας στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΓΣ Περιστερίου  έδωσε το σύνθημα ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στο Κορωπί:
 
«Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Εμείς έχουμε αποδείξει τους τελευταίους τρεις μήνες ότι είμαστε οι καλύτεροι στην κατηγορία και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.
Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά και μέσα από την άμυνά μας να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε 10 συνεχόμενες νίκες στον δεύτερο γύρο, είμαστε πρώτοι και γνωρίζουμε ότι αν πάρουμε κι αυτό το ματς πετυχαίνουμε τον βασικό μας στόχο, την άνοδο στην Α2.
 
Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος περιμένουμε για άλλη μια φορά να είναι στο πλευρό μας και ίσως αυτή την Κυριακή να είναι περισσότερος από κάθε άλλη φορά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κι αυτό το βήμα και να γιορτάσουμε μαζί του την επιστροφή της ομάδας στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. 
 
Ωστόσο δεν θα σταματήσουμε εδώ, αφού θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας με νίκες και μετά το Πάσχα κι αν είναι δυνατόν να ολοκληρώσουμε όλο τον δεύτερο γύρο αήττητοι. 
 
Τους περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο καθιερωμένο μας κυριακάτικο… ραντεβού, γιατί εδώ είναι Περιστέρι!»