Μάρτζος: «Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει αύριο (21/4) την Καρδίτσα στο Κλειστό «Παν. Σαλπέας» και ο Πάρης Μάρτζος μίλησε στην επίσημη σελίδα των πειραιωτών για τους αντιπάλους, αλλά και για την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο έμπειρος αθλητής δήλωσε «Τον τελευταίο μήνα η Καρδίτσα έχει κάνει κάποιες νίκες και βρίσκεται σε φόρμα. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε ακριβώς αυτό. Πρέπει να μπούμε εξ αρχής δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Μετά την έλευση του Σάββα Συμεωνίδη έχουμε το αήττητο στην έδρα μας και αυτό πρέπει να κρατήσουμε με τη βοήθεια του κόσμου».

Όσον αφορά με την πιθανότητα των play off ανέφερε «Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Υπάρχουν ελπίδες για την είσοδο στα play off και εμείς θα κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε».

Τέλος, σχολίασε για την ιδιαίτερη σημασία του αγώνα «Αύριο είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Σύλλογο, καθώς τιμούνται δύο πρόσωπα που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα. Παράλληλα, μαζεύουμε τρόφιμα και φάρμακα για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Περιμένουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας σε αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα».