Μάτος: «Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα»

Με σκοπό να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα -μετά και την νίκη επί του ΟΦΗ-, ταξιδεύει αύριο ο Λοκρός με προοριμό την Νάξο, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανναξιακό, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους παίχτες του Λουκά Ζαρονικόλα.

Ο Ανέστης Μάτος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την επερχόμενη αναμέτρηση ανέφερε: «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα η οποία ξέρουμε ότι παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό και μόνο θεωρώ ότι είναι ικανό να δώσει το κίνητρο ώστε οι συμπαίχτες μου και εγώ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε που δεν είναι άλλο από την νίκη. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής -με εξαίρεση την ήττα στην Νίκαια- έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας και μας έχουν δώσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας όσο αφορά το θέμα της παραμονή , αλλά θέλω να τονίσω και με την εμπειρία μου από τις εθνικές κατηγορίες ότι τίποτα ακόμα δεν έχουμε καταφέρει.

Κανένας στην ομάδα δεν κοιτάει πίσω, παρά μόνο το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά που έρχεται, δουλεύοντας καθημερινά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, θέλω να πιστέυω ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε γρήγορα τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ ώστε να ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε για αυτό».

Η ομάδα θα αναχωρήσει τα ξημερώματα  του Σαββάτου από Αταλάντη ώστε με το πλοίο της γραμμής να φθάσει το μεσημέρι του Σαββάτου στην Νάξο,  θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ»  όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό την Κυριακή 15/1- 14:00.