Στην Ελευθερούπολη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 4ης αγωνιστικής όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Κομοτηνή σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σίγουρα απολαυστικά για όποιον βρεθεί εκεί, παιχνίδια της αυριανής ημέρας.

Το κίνητρο μεγάλο…σαν τα φετινά τους όνειρα και δεν είναι άλλο από τη κορυφή! Ένα σκαλοπάτι στο οποίο καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει και η Χαλκηδόνα που είναι μόλις έναν βαθμό πίσω και αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ιωνικό Ιωνίας.

Το πρώτο του διπλό θέλει να πετύχει ο Μακεδονικός μέσα στους αξιόμαχους Τιτάνες Δράμας όπως και ο Κένταυρος Καλλικράτειας που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πολύγυρο. Στην έδρα του και πάλι το Ασβεστοχώρι και με λίγη προσοχή θα μπορέσει κόντρα στη Δόξα Δρυμού να πάρει τη δεύτερη του νίκη για φέτος.

Ένα στραβοπάτημα μόνο με νίκη μπορεί να ξεχαστεί και αν είναι και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως η ΧΑΝΘ τότε μια ενδεχόμενη επιτυχία σίγουρα μπορεί να κάνει το Ανατόλια να ξεχάσει ότι έγινε με τον Μακεδονικό.

Επειδή όλοι προτιμούν τα… «ανώγεια» από τα «υπόγεια» Μαντουλίδης και Γαλαξίας Αδένδρου είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να δουν…λίγο φως και να ξεφύγουν από τα «υπόγεια» του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Τιτάνες Δράμας – Μακεδονικός (ΔΓΑ Δράμας, 18:00)
Μαντουλίδης – Γαλαξίας Αδένδρου (Μαντουλίδη, 18:00)
Χαλκηδόνα – Ιωνικός Ιωνίας (ΔΑΚ Χαλκηδόνας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Κομοτηνή  (Ελευθερούπολη, 18:00)
Ασβεστοχώρι – Δόξα Δρυμού (Ασβεστοχωρίου, 18:00)
Κέντραυρος Καλ/τειας – Πολύγυρος (Αγ. Παύλου, 18:00)
Ανατόλια – ΧΑΝΘ (Ανατόλια, 18:00)