Μέσω facebook έμαθαν τον… μηδενισμό τους στον Πολυκράτη Σάμου!!!

polykratis_maiandros_samosvideo_comΕίναι από τις ειδήσεις εκείνες που θα μπορούσαν κάλλιστα να συμπεριληφθούν στην κατηγορία “απίστευτα κι όμως… ελληνικά”! Διότι δεν είναι και λίγο πράγμα να μαθαίνει ένας σύλλογος ότι μηδενίστηκε σε ένα παιχνίδι, όχι από την οικεία ομοσπονδία ή, στην προκειμένη περίπτωση την τοπική ένωση στην οποία ανήκει, αλλά μέσω facebook. Κι όμως συνέβη και αυτό, με τον Πολυκράτη Σάμου να πληροφορείται ότι μηδενίστηκε στο παιχνίδι με τον Μαίανδρο, από το “ποστάρισμα” μάλιστα που έκανε στον λογαριασμό της η ομάδα της Ικαρίας!!!

Η μακροσκελής ανακοίνωση του Πολυκράτη Σάμου, στην οποία αναφέρεται όλο το χρονικό του συγκεκριμένου αγώνα που δεν διεξήχθη ποτέ, είναι μάλιστα ενδεικτική. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο εξάλλου φρόντισαν να δώσουν στη δημοσιότητα και βεβαίωση του πρακτορείου έκδοσης εισιτηρίων ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια με το πλοίο της γραμμής “Παναγία Θεοτόκος” για την ημερομηνία στην οποία θα έπρεπε η ομάδα του Πολυκράτη να ταξίδευε στην Ικαρία και πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η επίσημη θέση της ΤΕ Σάμου για το αξιοπερίεργο αυτό περιστατικό.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Πολυκράτη, όπως επίσης και τη σχετική βεβαίωση του κεντρικού πρακτορείου προς τους ιθύνοντες τον σαμιώτικο σύλλογο.
“Επειδή τα τελευταία 24ωρα έχουν ακουστεί πάρα πολλά σχετικά με την μη μετάβαση μας στην Ικαρία για τον αγώνα με τον Μαίανδρο, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον κόσμο εδώ στο νησί που ασχολείται με το μπάσκετ την επίσημη θέση του συλλόγου μας .
Την δευτέρα 21/3 μέσω μειλ ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής {η όποια βάση προγράμματος ήταν να διεξάγει 13/3} να μεταβούμε στην Ικαρία στις 26/3 για να αντιμετωπίσουμε τον Μαίανδρο.
Την επομένη ημέρα η ομάδα μας ξεκίνησε την προσπάθεια εξεύρεσης εισιτήριων, προς και από Ικαρία γιατί το πλοιάριο Παναγία Θεοτόκος είναι μικρής χωρητικότητας και περιορισμένων εισιτηρίων και είναι ο μόνος τρόπος για την Ικαρία και πίσω για τα Σαββατοκύριακα , μετά από πολλές προσπάθειες η επίσημη ενημέρωση από το πρακτορείο ήταν ότι δεν μπορούσαν να μας καλύψουν την επιστροφή από Άγιο Κήρυκα προς Καρλόβασι, δηλαδή θα έπρεπε να επιστρέψουμε την τρίτη 29/3 με το πλοίο της γραμμής, {στο τέλος της ανακοίνωσης παραθέτουμε την επίσημη βεβαίωση του πρακτορείου } η αναζήτηση συνεχίστηκε μέχρι την πέμπτη 24/3 το βράδυ, όπου και ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κος Δρίλιας, η απάντηση του προέδρου ήταν ότι ο αγώνας θα έπρεπε να διεξαχθεί , δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής και δεν τον ενδιαφέρει πως θα πάμε και θα γυρίσουμε γνωρίζοντας ότι η ομάδα αποτελείται από 3 μαθητές τρίτης λυκείου και 4 παίδες, μετά από αυτό η αναζήτηση συνεχίστηκε μέχρι την παρασκευή 25/3, τότε μη έχοντας άλλη λύση αποστείλαμε μειλ με αριθμό πρωτ. 21 για αναβολή του αγώνα ,από εκείνη την στιγμή και μετά δεν υπήρξε καμία επικοινωνία στα άπειρα τηλεφωνήματα μας ούτε σε μειλ που στείλαμε για την τύχη του παιχνιδιού.
Το Σάββατο 26/3 σε παρουσία μέλους του ΔΣ και υπεύθυνου καλαθοσφαίρισης του Πολυκράτη στον αγώνα Αναγέννηση -Καρλόβασι στο κλειστό βαθέως τα μελή της τοπικής αν και παρόντα απέφυγαν κάθε επαφή μαζί του, την Κυριακή 26/3 τυχαία από ανάρτηση στο Facebook του Μαιάνδρου μάθαμε ότι μηδενιστήκαμε .
Μέχρι αυτή την στιγμή από μέρους της Τ.Ε.ΕΟΚ Σάμου δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.
Πήρα ένα μειλ ότι το Σάββατο 2/4 αρχίζουν τα πλάι οφφς, η τελευταία επικοινωνία ήταν με τον αντιπρόεδρο της τοπικής ο όποιος μας είπε ότι δεν γνώριζε ούτε για τα μειλ που έχουμε στείλει ούτε τίποτα άλλο .
Ο Α.Ο. Πολυκράτης δεν έχει τίποτα με καμία ομάδα και δεν έχει κανένα πρόβλημα ποιον και που θα αντιμετωπίζει και επειδή τις τελευταίες ώρες ορισμένοι και ειδικά μελή της τοπικής διαρρέουν ότι δεν πήγαμε για να επιλέξουμε αντίπαλο, ας σταματήσουν επιτέλους γιατί αυτή η κολόνια κρατεί αρκετά χρόνια { μια γιατί φέρναμε επαγγελματίες κάνοντας νυχτερινές ραδιοδίκες είτε την μέρα που οι έφηβοι μας αγωνίζονταν στην Αθήνα εκπροσωπώντας το νησί να γίνεται ο τελικός πρωταθλήματος παίδων με αποτέλεσμα να μένουν βασικοί παίκτες στο νησί είτε στη μάχη στο ΑΣΕΑΔ για την παραμονή της ομάδας όπου το μόνο που ήξεραν ήταν να στέλνουν στην ομοσπονδία ότι γίνονταν στο νησί αφήνοντας μας μόνους και πολλά άλλα}
εμείς θέλουμε να διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά ,δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί άλλη ομάδα που ήταν να ταξιδέψει για αγώνα στην Ικαρία πήρε τρεις αναβολές και πολλές άλλες χάρες.
Το ΔΣ.”.

polykratis samou vevaiosi praktroreiou

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: facebook samosvideo.com