Μία νίκη για να “καθαρίσει”…

Οι 13 νίκες που έχει σημειώσει η Ακράτα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν αρκετές για να της ανανεώσουν το εισιτήριο παραμονής της στην Γ’ Εθνική και για τη νέα χρονιά, όμως τα νέα δεδομένα που έχουν λάβει χώρα στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, επηρεάζει άμεσα την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας. Δηλαδή, με βάση την επίσημη προκήρυξη, υποβιβάζονται 6 ομάδες από την Γ’ Εθνική, ωστόσο εάν υποβιβαστεί από την Β’ Εθνική ομάδα που γεωγραφικά ανήκει σε Νότιο Ομιλο, τότε η έβδομη βαθμολογικά ομάδα της Γ’ Εθνικής καλείται να δώσει μπαράζ παραμονής. Συνεπώς, η Ακράτα για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, ψάχνει ένα ακόμα ροζ φύλλο, στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές, προκειμένου να είναι καλυμμένη και με μαθηματική ακρίβεια.

Το θετικό είναι ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναιτωλικό, φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα, καθώς στον α’ γύρο τον είχε κερδίσει με 35 πόντους και είναι δύσκολο, ακόμα κι αν χάσει στο Αγρίνιο σε δύο εβδομάδες να ηττηθεί με 36 πόντους.

ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΧΟΛΑΡΓΟ

Μόνο νίκη βλέπει στο παιχνίδι με τον Χολαργό η ομάδα της Ακράτας, θέλοντας να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Για τον αγώνα αυτό, ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Αναστασόπουλος, με εξαίρεση τον απόντα Ανδρέα Οικονομόπουλο, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.