Μίλος Σάκοτα η… μεγάλη επιστροφή με τη φανέλα της Σαντορίνης!

Η ΑΕ Σαντορίνης είχε δείξει από την περασμένη περίοδο τις διαθέσεις της για δυναμικό μπάσιμο στα μπασκετικά δρώμενα. Και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Μετά, λοιπόν από το περσινό “μπαμ” με τον Βουρτζούμη, τώρα έπεισε το Μίλος Σάκοτα να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια της Σαντορίνης στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής!milos_sakota

Η μεγάλη επιστροφή, λοιπόν για τον Μίλος Σάκοτα είναι γεγονός όπως αποκαλύπτει το sportcyclades.gr, που αναφέρει ότι ο γιός του Ντράγκαν Σάκοτα, συμφώνησε με την ομάδα των Κυκλάδων. Όχι ως προπονητής, όπως μπορεί κάποιος να εικάσει, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα εργάζεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, αλλά επιστρέφοντας στα παρκέ και ενισχύοντας τόσο την περιφερειακή γραμμή, όσο και την φροντ-λάιν των νεοφώτιστων στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Η τελευταία χρονιά που είχε αγωνιστεί ως παίκτης ο 32χρονος φόργουορντ ήταν τη σεζόν 2014-15 φορώντας την φανέλα της ΑΕ Λιβαδειάς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από σπουδαίες ομάδες, όπως η Νήαρ Ηστ, ο Ιωνικός ΝΦ, ο ΔΑΣΑΛ και το Αιγάλεω, με θητεία επίσης σε Απόλλωνα Λεμεσού, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ερμή Λαγκαδά, Νίζουα και Αρκαδικό.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των «κυανέρυθρων», όμως δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του “SportCyclades” στην ΑΕ Σαντορίνης επιστρέφει ο Ορέστης Λουίτζι. Ο 22χρονος πλέι μέικερ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης κι αποτελεί έναν από τους γηγενής παίκτες του κυκλαδίτικου συλλόγου.

Από εκεί και πέρα οι νησιώτες κινούνται για την απόκτηση του Ερρίκου Κούτρη. Ο νεαρός γκαρντ (1μ.90εκ.) που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Σπόρτιγκ και ήταν αντίπαλος του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής, είναι νέος, ταλαντούχος, ενθουσιώδης και αποφασισμένος να πετύχει και δεν τον πειράζει καθόλου να δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στον στόχο του.

Στο παλμαρέ του νεαρού καλαθοσφαιριστή ξεχωρίζει η παρουσία του στην ΑΕΚ, έστω και αν ήταν αυτή των Νέων, με την φανέλα της οποίας έχει πάρει «γεύση» τελικού και αυτό θα ήθελε πολύ να του χρησιμεύσει και στην συνέχεια ευελπιστώντας βέβαια ότι αυτή τη φορά θα «σηκώσει» και την κούπα!!!

Εξετάζεται η περίπτωση του Γιώργου Λάππα

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γιώργου Λάππα πληροφορίες αναφέρουν πως ναι μεν η περίπτωσή του 30χρονου γκαρντ εξετάζεται από τον τεχνικό της ΑΕ Σαντορίνης Χρήστο Κωνσταντινίδη και τους συνεργάτες του, ωστόσο η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη.

Όλα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες ημέρες όταν και θα υπάρχει οριστικές εξελίξεις, αφού ο χρόνος πιέζει δεδομένου πως στις 16 του μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και η ΑΕ Σαντορίνης για τον 2ο όμιλο του Νότου υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Πληροφορίες από sportcyclades.gr