Μίχαλος: «Βάθος στον πάγκο και κατανόηση ρόλων»

nikos mixalos_2Από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Πανιώνιος εμφανίζεται καλύτερος στην προετοιμασία, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου μετρούν ως τώρα πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά που έχουν δώσει, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει συνεχή βελτίωση, όσον αφορά την εικόνα της ομάδας.

«Κάθε φορά που παίζουμε ένα φιλικό παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Προσωπικά, θεωρώ ότι όσο και να μην το λαμβάνεις υπόψη σου, το γεγονός ότι έχουμε πέντε νίκες σε πέντε φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα είναι καλό για την ψυχολογία μας» υποστήριξε ο Νίκος Μίχαλος.

«Η τελευταία προσθήκη του Αλίχοντζιτς μας έχει δώσει μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας στο κύπελλο».

Όσο για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον φετινό Πανιώνιο, είναι ξεκάθαρος: «Το πρώτο πράγμα που μπορείς να δεις είναι το βάθος που υπάρχει στον πάγκο και το δεύτερο είναι ότι αρχίζει ο κάθε παίκτης και κατανοεί τον ρόλο που θέλει ο προπονητής να έχει στην ομάδα. Αυτά είναι τα δυο στοιχεία που με κάνουν και ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».