Μίχαλος: «Είμαστε φαβορί, δεν πρέπει να κρυβόμαστε»!

Μπορεί οι Μαχητές Πεύκων να είναι μια καλή ομάδα, αλλά αύριο (25/3, 17:00) στο γήπεδο τους ο Πανιώνιος θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να κάνει ένα ακόμη σταθερό βήμα προς την επιστροφή στην Α1.

«Παίζουμε ένα παιχνίδι που είναι στο δικό μας χέρι, είμαστε φαβορί και δεν πρέπει να κρυβόμαστε σ’ αυτό το κομμάτι. Είμαστε πρώτοι και θέλουμε το απόλυτο μέχρι τελευταία αγωνιστική» εξήγησε ο Νίκος Μίχαλος για την αναμέτρηση με τους Μαχητές Πεύκων στην Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε: «Σεβόμαστε την ομάδα των Μαχητών Πεύκων, αλλά από κει και πέρα για μας είναι ένας μονόδρομος πλέον τα εκτός έδρας ματς. Πρέπει να κερδίζουμε οπουδήποτε πηγαίνουμε».

Ποιο είναι το στοιχείο που θα καθορίσει την εξέλιξη της αναμέτρησης; Ο έμπειρος γκαρντ των «κυανέρυθρων» είναι ξεκάθαρος: «Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, γιατί ο αντίπαλος διαθέτει μια ομάδα πολύ οργανωμένη και να μην φύγουμε έξω από τον στόχο και το πλάνο που μας έχει πει ο προπονητής. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα λαθών το παιχνίδι αυτό και άμυνας, γιατί είναι μια ομάδα πολύ καλή στο επιθετικό κομμάτι».