Μαγκουνής: «Η δυναμική της ομάδας είναι για ψηλότερα»

peristeriΣτην Πάτρα έλεγε το πρόγραμμα, στην Αγία Παρασκευή θα παίξει όμως το Περιστέρι την Κυριακή! Μετά την απόφαση του ΕΣΕΑΔ να δικαιώσει την ΚΑΠ, η ΕΟΚ επικύρωσε τη συμμετοχή των “μελανόλευκων” στο νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής, στέλνοντας στη Γ΄ τον Εσπερο ΑΟΠΑ. Κάπως έτσι το Περιστέρι δεν θα πάει στην Πάτρα για το 3 στα 3, αλλά στο Κοντόπευκο. Για την αυριανή αναμέτρηση μίλησε στην στο gsperisteri.gr ο Σπύρος Μαγκουνής, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Περιστερίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σπύρου Μαγκουνή:

Για τον επικείμενο αγώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

«Αν και ξεκαθάρισε μόλις την προηγούμενη Πέμπτη (σ.σ. 13/10) ότι θα αντιμετωπίσουμε την Αγία Παρασκευή. Ήμασταν σίγουροι κατά 90% και ετοιμαζόμασταν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εικόνα από την προσεχή μας αντίπαλο, και το παιχνίδι της καθώς δεν την έχουμε δει ούτε σε φιλικά ούτε σε επίσημα ματς. Ωστόσο γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά κάποιων συγκεκριμένων παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ της, όπως ο Ροδοστόγλου, ο Καραμπάς, ο Καρτέρης, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για την κατηγορία και την δυναμικότητα των άλλων ομάδων των ομάδων. Εμείς δίνουμε βάση στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και θέλουμε από αγωνιστική σε αγωνιστική να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι κι αυτό έγινε και στο προηγούμενο ματς. Έχουμε ξεκινήσει με δυο νίκες, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για να φτάσουμε στα επιθυμητά στάνταρ και κατ’ επέκταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τους στόχους του ΓΣΠ: 

«Ας μην κρυβόμαστε… Η ομάδα χτίστηκε με σκοπό να ανέβει στην Α2 και του χρόνου να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Σαν ρόστερ έχει στελεχωθεί από πολλούς καλούς παίκτες και η δυναμική της ομάδας – κι ως φανέλα – είναι για ψηλότερα.

Προσωπικά, είναι λίγος ο καιρός που βρίσκομαι στην ομάδα, παρ’ όλα αυτά όλα είναι τέλεια προς το παρόν. Χωρίς υπερβολή ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα, αλλά και οι σχέσεις μας μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα κι αυτό μας κάνει όλους να αισθανόμαστε καλά και αυτό το βγάζουμε και στον αγωνιστικό χώρο».